PrestaShop

Филтриране по

Марка

Марка

Подови

Подовите климатици набират все по-голяма популярност както в цял свят, така и у нас. Имат няколко предимства спрямо тези със стенен монтаж. Голяма част от тях предлагат монтаж не само на пода, но и на стената или под прозореца, като по този начин Ви дават много по-голяма свобода на избор за мястото на инсталация. Разпределението на въздушния поток за някои модели става както отдолу, така и отгоре или от двете страни, а благодарение на изтънчения си дизайн, пасват на всеки тип помещение.

Предлагаме подови инверторни климатици на водещи производители като Daikin, Mitsubishi и Fujitsu General. Те по нищо не отстъпват на класическите инверторни климатици със стенен монтаж - предлагат се в широка продуктова гама, оборудвани с екстри като прецизна настройка на работния режим и въздушния поток, въздушни филтри, които пречистват въздуха в помещението, възможност за самодиагностика и други.

Екипът от специалисти на Чернев Клима е готов да Ви помогне с правилния избор на 0700 16 7 16

Подови

Налични са 3 продукта.

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)

Активни филтри

Инверторен климатик Gree GEH18AA /...

Цена 2 668,00 лв.
Инверторен климатик GEH18AA / K3DNA1D от серията подови климатици Gree притежава елегантно вътрешно тяло за нискостенен монтаж. Перфектният избор за цялостно отопление през зимата на разумна цена.

Инверторен климатик Gree GEH09AA /...

Цена 1 811,00 лв.
Инверторен климатик GEH09AA / K3DNA1D от серията подови климатици Gree притежава елегантно вътрешно тяло за нискостенен монтаж. Перфектният избор за цялостно отопление през зимата на разумна цена.

Инверторен климатик Daikin...

Цена 4 076,00 лв.
Инверторен климатик FVXM50F / RXM50M9 от серията подов Professional на инверторни климатици Daikin отговаря на всички ваши нужди и осигурява перфектен климат в дома 24 часа, 7 дни в седмицата. От пръстите на краката до върха на главата ви!