Потърсете ни на телефон 0894 388 577

close

Филтриране по

Цена
2690лв.4265лв.
Производители
Мощност BTU
Chernev Clima

За Подов монтаж

Подовите климатици набират все по-голяма популярност както в цял свят, така и у нас. Имат няколко предимства спрямо тези със стенен монтаж. Голяма част от тях предлагат монтаж не само на пода, но и на стената или под прозореца, като по този начин Ви дават много по-голяма свобода на избор за мястото на инсталация. Разпределението на въздушния поток за някои модели става както отдолу, така и отгоре или от двете страни, а благодарение на изтънчения си дизайн, пасват на всеки тип помещение.

Предлагаме подови инверторни климатици на водещи производители като LG, Daikin и Mitsubishi Electric. Те по нищо не отстъпват на класическите инверторни климатици за високостенен монтаж - предлагат се в широка продуктова гама, оборудвани с екстри като прецизна настройка на работния режим и въздушния поток, въздушни филтри, които пречистват въздуха в помещението, възможност за самодиагностика и други.

Екипът от специалисти на Чернев Клима е готов да Ви помогне с правилния избор. Свържете се с нас на телефон: 0894 388 577

Климатици за подов монтаж | Чернев Kлима

За Подов монтаж

Налични са 2 продукта.

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)