Въздухопречистватели и влагоуловители

Въздухопречистватели и влагоуловители

Налични са 23 продукта.

Показани са 1-12 от общо 23 артикул(а)

Активни филтри

Въздухопречиствател LG-AS95GDWV0...

Цена 2 499,00 лв.

Въздухопречиствателят на LG PuriCare е от ново поколение, който ви осигурява чист въздух без прахови частици и алергени. Революционният му дизайн позволява да пречиства на 360° помещения до 91 кв.м.

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air...

Цена 369,00 лв.
Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S изпълва стаята с чист въздух само за няколко минути и отстранява неприятните миризми. Притежава сензори за температура, влага и замърсяване. Работи в режим здраве, режим "сън" и автоматичен като всички те са безшумни и не пречат на съня ви. OLED дисплеят помага с един поглед да получавате информация за текущите данни във вашето помещение, за самия въздухопречиствател и неговия филтър.

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air...

Цена 529,00 лв.
Въздухопоречиствателят Mi Air Purifier Pro EU е иновативно решение за кристалната чистота на въздуха и високото качество на живот в затворени помещения. Използва тройна филтрираща система, която елиминира микроби, трудни за отстраняване от останалите пречистватели. Ефективен и тих Mi Air Purifier Pro се използва и през нощта без да пречи на съня ви. С приложение на телефона си контролирайте своя въздухопречиствател от разстояние и се информирайте за състоянието на въздуха в дома или офиса.

Антибактериален филтър за Xiaomi Mi...

Цена 59,00 лв.
Антибактериалният филтър работи като стерилизатор и дезинфекцира въздуха от бактерии и миризми. Чрез иновативна технология той е създаден да премахва лоши алергени и да предпазва от заболявания. Антибактериалният филтър е съвместим с въздухопречиствателите Xiaomi Mi Air Purifier 2S и Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU.