Официален представител на LG

close

Филтриране по

Категории
more...less
Цена
0лв.14200лв.
Производители
PrestaShop

Системи

При нас ще откриете всичко необходимо за изграждането на различни ОВК системи.

Вентилационни решетки - предлагаме разнообразие от различни модели и варианти на решетки за вентилационни системи. Предлагат се в широка гама от размери, видове и начин на монтаж - неподвижни жалузийни решетки, таванни и стенни вентилационни решетки.

Димоотводни коминни системи - подбрали сме всичко необходимо за изграждане на пълноценна димоотводна инсталация - димоходни тръби, тройници, колена, муфи, скоби, шапки за комин и още. Колената, димоходните тръби и тройниците се предлагат и в двустенен вариант, при който външния слой не се нагрява до висока температура и липсва опасност от изгаряне или щети по околни предмети.

Слънчеви колектори - плоски и тръбни слънчеви колектори, също както и готови пакети, с всички необходими елементи за изграждане на висококачествена соларна инсталация.

Термопомпени системи - ще откриете термопомпи с вграден бойлер, сплит системи и моноблок. Термопомпените системи са сред най-модерните, високотехнолигични и ефективни съвременни решения за климатизация.

Вентилация - като производител на тройници, колена, редуктори, въздуховоди, тапи, седлови отклонения и други, можем да Ви предложим продукти със стандартни размери или да изработим елементи по поръчка и зададени от Вас размери. Високотехнологичната ни производствена база позволява строг контрол и мониторинг на произведената от нас продукция.

Централна климатизация - подбрали сме различни външни тела за VRF/VRV системи. Избрахме да работим с водещите производители и световни лидери в сферата като LG и Fuji.

За консултация, заявки или въпроси Ви очакваме на 0700 16 7 16

Системи

Налични са 181 продукта.

Показани са 1-12 от общо 181 артикул(а)