PrestaShop

Филтриране по

Марка

Марка

Канални

Канални

Налични са 19 продукта.

Показани са 1-12 от общо 19 артикул(а)

Активни филтри

Канален климатик Gree GUD71P /...

Цена 2 907,00 лв.
Канален климатик GUD71P / GUD71WNhA-T от продуктовата гама канални климатици на Gree е предназначен за скрит монтаж в таван. Този тип климатици са перфектният избор за хотели, административни учреждения и др., тъй като вътрешните тела са скрити. Моделът гарантира нисък разход на електроенергия и ниски нива на шум.

Канален климатик Daikin FBA35A / RXM35M9

Цена 0,00 лв.
Канален климатик FBA35A / RXM35M9 от продуктовата гама канални климатици на Daikin е предназначен за скрит монтаж в таван с минимална височина от 285 мм. Отличава се с върхова енергийна ефективност, изключително ниски нива на шум и оптимален температурен комфорт с равномерно разпределение на въздушната струя.

Канален климатик Gree GUD125PH /...

Цена 4 210,00 лв.
Канален климатик GUD125PH / GUD125WNhA-T от продуктовата гама канални климатици на Gree е предназначен за скрит монтаж в таван. Този тип климатици са перфектният избор за хотели, административни учреждения и др., тъй като вътрешните тела са скрити. Моделът гарантира нисък разход на електроенергия и ниски нива на шум.

Канален климатик Toshiba...

Цена 6 950,00 лв.
Канален климатик RAV-SM1606BTP-E / RAV-SM1603ATP-E от продуктовата гама канални климатици на Toshiba осигурява равномерна температура в помещението, независимо от формата му. Този тип климатици са идеални за хотели, банки и подобни приложения, където е необходимо телата да бъдат скрити, а нивата на шум много ниски.

Канален климатик Mitsubishi Electric...

Цена 4 499,00 лв.
Канален климатик SEZ-M71DA(L) / SUZ-KA71VA6 от продуктовата гама канални климатици на Mitsubishi Electric е компактна машина, която се вмества лесно в различни типове окачени тавани. Високата надеждност и ниската консумация на ток превръщат този климатик в идеалният избор.

Канален климатик Mitsubishi Electric...

Цена 3 199,00 лв.
Канален климатик SEZ-M50DA(L) / SUZ-KA50VA6 от продуктовата гама канални климатици на Mitsubishi Electric е компактна машина, която се вмества лесно в различни типове окачени тавани. Високата надеждност и ниската консумация на ток превръщат този климатик в идеалният избор.

Канален климатик Mitsubishi Electric...

Цена 2 349,00 лв.
Канален климатик SEZ-M25DA(L) / SUZ-KA25VA6 от продуктовата гама канални климатици на Mitsubishi Electric е компактна машина, която се вмества лесно в различни типове окачени тавани. Високата надеждност и ниската консумация на ток превръщат този климатик в идеалният избор.

Канален климатик Toshiba...

Цена 5 760,00 лв.
Канален климатик RAV-SM1406BTP-E / RAV-SM1404ATP-E от продуктовата гама канални климатици на Toshiba осигурява равномерна температура в помещението, независимо от формата му. Този тип климатици са идеални за хотели, банки и подобни приложения, където е необходимо телата да бъдат скрити, а нивата на шум много ниски.

Канален климатик Mitsubishi Electric...

Цена 3 899,00 лв.
Канален климатик SEZ-M60DA(L) / SUZ-KA60VA6 от продуктовата гама канални климатици на Mitsubishi Electric е компактна машина, която се вмества лесно в различни типове окачени тавани. Високата надеждност и ниската консумация на ток превръщат този климатик в идеалният избор.

Канален климатик Toshiba...

Цена 4 320,00 лв.
Канален климатик RAV-SM806BTP-E / RAV-SM804ATP-E от продуктовата гама канални климатици на Toshiba осигурява равномерна температура в помещението, независимо от формата му. Този тип климатици са идеални за хотели, банки и подобни приложения, където е необходимо телата да бъдат скрити, а нивата на шум много ниски.

Канален климатик Mitsubishi Electric...

Цена 2 599,00 лв.
Канален климатик SEZ-M35DA(L) / SUZ-KA35VA6 от продуктовата гама канални климатици на Mitsubishi Electric е компактна машина, която се вмества лесно в различни типове окачени тавани. Високата надеждност и ниската консумация на ток превръщат този климатик в идеалният избор.

Канален климатик Toshiba...

Цена 3 610,00 лв.
Канален климатик RAV-SM566BTP-E / RAV-SM564ATP-E от продуктовата гама канални климатици на Toshiba осигурява равномерна температура в помещението, независимо от формата му. Този тип климатици са идеални за хотели, банки и подобни приложения, където е необходимо телата да бъдат скрити, а нивата на шум много ниски.