PrestaShop

Филтриране по

Марка

Марка

Таванни

Таванни

Налични са 9 продукта.

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Активни филтри

Таванен климатик Toshiba...

Цена 4 980,00 лв.
Таванен климатик RAV-SM1407CTP-E / RAV-SM1404ATP-E от продуктовата гама таванни климатици на Toshiba е идеалното решение за офиси, класни стаи и ресторанти. Отличава се с автоматично управление на въздухоразпределителното крило, изключително ниски нива на шум и устойчив на петна корпус от полипропиленова смола.

Таванен климатик Toshiba...

Цена 4 460,00 лв.
Таванен климатик RAV-SM1107CTP-E / RAV-SM1104ATP-E от продуктовата гама таванни климатици на Toshiba е идеалното решение за офиси, класни стаи и ресторанти. Отличава се с автоматично управление на въздухоразпределителното крило, изключително ниски нива на шум и устойчив на петна корпус от полипропиленова смола.

Таванен климатик Toshiba...

Цена 4 250,00 лв.
Таванен климатик RAV-SM807CTP-E / RAV-SM804ATP-E от продуктовата гама таванни климатици на Toshiba е идеалното решение за офиси, класни стаи и ресторанти. Отличава се с автоматично управление на въздухоразпределителното крило, изключително ниски нива на шум и устойчив на петна корпус от полипропиленова смола.

Таванен климатик Toshiba...

Цена 3 430,00 лв.
Таванен климатик RAV-SM567CTP-E / RAV-SM564ATP-E от продуктовата гама таванни климатици на Toshiba е идеалното решение за офиси, класни стаи и ресторанти. Отличава се с автоматично управление на въздухоразпределителното крило, изключително ниски нива на шум и устойчив на петна корпус от полипропиленова смола.

Касетъчен климатик Mitsubishi Heavy...

Цена 3 940,50 лв.
Касетъчен климатик FDTC60VG / SRC60ZSX-S на климатични системи Mitsubishi Heavy Industries е четири пътна касета, която се монтира в окачени тавани. Стилният дизайн и високите технически параметри са съчетани така, че да ви доставят нужния комфорт при минимални разходи.

Касетъчен климатик Mitsubishi Heavy...

Цена 3 584,42 лв.
Касетъчен климатик FDTC50VG / SRC50ZSX-S на климатични системи Mitsubishi Heavy Industries е четири пътна касета, която се монтира в окачени тавани. Стилният дизайн и високите технически параметри са съчетани така, че да ви доставят нужния комфорт при минимални разходи.

Касетъчен климатик Mitsubishi Heavy...

Цена 3 262,60 лв.
Касетъчен климатик FDTC40VG / SRC40ZSX-S на климатични системи Mitsubishi Heavy Industries е четири пътна касета, която се монтира в окачени тавани. Стилният дизайн и високите технически параметри са съчетани така, че да ви доставят нужния комфорт при минимални разходи.

Касетъчен климатик Mitsubishi Heavy...

Цена 2 823,60 лв.
Касетъчен климатик FDTC35VF / SRC35ZMX-S на климатични системи Mitsubishi Heavy Industries е четири пътна касета, която се монтира в окачени тавани. Стилният дизайн и високите технически параметри са съчетани така, че да ви доставят нужния комфорт при минимални разходи.

Касетъчен климатик Mitsubishi Heavy...

Цена 2 564,00 лв.
Касетъчен климатик FDTC25VF / SRC25ZMX-S на климатични системи Mitsubishi Heavy Industries е четири пътна касета, която се монтира в окачени тавани. Стилният дизайн и високите технически параметри са съчетани така, че да ви доставят нужния комфорт при минимални разходи.