PrestaShop

Филтриране по

Марка

Марка

Мултисплит Системи

Мултисплит Системи

Налични са 42 продукта.

Показани са 1-12 от общо 42 артикул(а)

Активни филтри

Мултисплит система Toshiba...

Цена 3 350,00 лв.
Мултисплит Toshiba RAS-3M26UAV-E е климатична система, състояща се от едно външно и три вътрешни тела от различни серии на климатици Toshiba, която се отличава с изключително висока енергийна ефективност, ниско потребление на електроенергия и безшумен работен режим на телата.

Мултисплит система Daikin 3MXM52N -...

Цена 3 474,00 лв.
Мултисплит Daikin 3MXM52N е климатична система, работеща с едно външно и с до три вътрешни тела от климатици Daikin, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Мултисплит система AUX AM3-H21/4DR3 -...

Цена 0,00 лв.
Мултисплит AUX AM3-H21/4DR3 е климатична система, работеща с едно външно и три вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Мултисплит система AUX AM3-H27/4DR1 -...

Цена 1 900,00 лв.
Мултисплит AUX AM3-H27/4DR1 е климатична система, работеща с едно външно и три вътрешни тела от климатици AUX, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Мултисплит система Mitsubishi...

Цена 3 049,00 лв.
Мултисплит климатична система MXZ-2D53VA работи с до две вътрешни тела от климатици Mitsubishi, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя висока енергоефективност и възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Мултисплит система Mitsubishi...

Цена 2 449,00 лв.
Мултисплит климатична система MXZ-2D42VA работи с до две вътрешни тела от климатици Mitsubishi, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя висока енергоефективност и възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Мултисплит система Mitsubishi...

Цена 3 599,00 лв.
Мултисплит климатична система MXZ-3E68VA работи с до три вътрешни тела от климатици Mitsubishi, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя висока енергоефективност и възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Мултисплит система Mitsubishi...

Цена 3 099,00 лв.
Мултисплит климатична система MXZ-3E54VA работи с до три вътрешни тела от климатици Mitsubishi, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя висока енергоефективност и възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Мултисплит система Mitsubishi...

Цена 5 049,00 лв.
Мултисплит климатична система MXZ-4E83VA работи с до четири вътрешни тела от климатици Mitsubishi, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя висока енергоефективност и възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Мултисплит система Mitsubishi...

Цена 4 549,00 лв.
Мултисплит климатична система MXZ-4E72VA работи с до четири вътрешни тела от климатици Mitsubishi, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя висока енергоефективност и възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.

Мултисплит система Mitsubishi...

Цена 7 999,00 лв.
Мултисплит климатична система MXZ-6D122VA работи с до шест вътрешни тела от климатици Mitsubishi, които могат да бъдат различни по вид. Предоставя висока енергоефективност и възможност за гъвкав монтаж и независим контрол на всяко вътрешно тяло.