Официален представител на LG

close

Филтриране по

Цена
45лв.100лв.
Производители
PrestaShop

Вентилационни решетки

Вентилационните решетки са важна част от всяка една вентилационна система. През тях се засмуква пресен въздух и се изхвърля отработен такъв. Предлагаме три вида различни решетки:

Неподвижни жалузийни решетки - монтират се директно към въздуховода без алуминиева рамка. Разпределят въздушните маси в четири посоки с минимални загуби на налягане и ниски нива на шум. Стандартно са боядисани в RAL 9010, но след желание на клиента могат да бъдат пребоядисани и в други RAL цветове. Изработени са от екструдирани алуминиеви профили и се предлагат в разнообразие от размери.

Таванни вентилационни решетки - свързват се към вентилационната система чрез кутия и гъвкави въздуховоди. Количеството обработваем въздух се регулира посредством многолопатков механизъм. Възможност за прахово-полимерно покритие по желание на клиента. Сърцевината им позволява лесно и удобно сваляне за ревизия. Налични са в различни размери.

Стенни вентилационни решетки - изработени са от алуминиеви профили, като самата решетка е изградена от хоризонтални или вертикални ламели. Ламелите могат да бъдат неподвижни или подвижни, като позволяват регулиране на посоката на въздуха от 0 до 180°. Произвеждат се в различни размери и големина.

За консултация или поръчка ни потърсете на 0700 16 7 16

Вентилационни решетки

Налични са 3 продукта.

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)