Потърсете ни на телефон 0894 388 577

close

Филтриране по

Цена
45лв.100лв.
Производители
PrestaShop

Вентилационни решетки

Вентилационните решетки са важна част от всяка една вентилационна система. През тях се засмуква пресен въздух и се изхвърля отработен такъв. Предлагаме три вида различни решетки:

Неподвижни жалузийни решетки - монтират се директно към въздуховода без алуминиева рамка. Разпределят въздушните маси в четири посоки с минимални загуби на налягане и ниски нива на шум. Стандартно са боядисани в RAL 9010, но след желание на клиента могат да бъдат пребоядисани и в други RAL цветове. Изработени са от екструдирани алуминиеви профили и се предлагат в разнообразие от размери.

Таванни вентилационни решетки - свързват се към вентилационната система чрез кутия и гъвкави въздуховоди. Количеството обработваем въздух се регулира посредством многолопатков механизъм. Възможност за прахово-полимерно покритие по желание на клиента. Сърцевината им позволява лесно и удобно сваляне за ревизия. Налични са в различни размери.

Стенни вентилационни решетки - изработени са от алуминиеви профили, като самата решетка е изградена от хоризонтални или вертикални ламели. Ламелите могат да бъдат неподвижни или подвижни, като позволяват регулиране на посоката на въздуха от 0 до 180°. Произвеждат се в различни размери и големина.

За консултация или поръчка ни потърсете на 0894 388 577

Вентилационни решетки

Налични са 3 продукта.

Показани са 1-3 от общо 3 артикул(а)