Филтриране по

Производители
PrestaShop

Централна климатизация(VRV/VRF)

VRV или VRF системите са съвременно, ефективно и многофункционално решение, когато става въпрос за климатизация на цели сгради. Те представляват модулни системи, които включват едно или повече външни тела и множество вътрешни такива, свързани помежду си посредством мрежа от въздуховоди. Вътрешните тела могат да бъдат с различна мощност или начин на монтаж, според нуждите на различните помещения, в които ще се ползват. Такъв тип системи за предназначени за климатизация на административни сгради, хотели, офиси, заведения, големи магазини и други.

VRV / VRF системите се отличават с някои предимства:

Надеждни - могат да задоволят изцяло нуждите от топлинна енергия на цялата сграда. На тях може да се разчита като на единствен източник на топлина дори и през най-студените зимни дни;
Различни режими на работа - за тези модерни системи не е проблем да поддържат различен режим на работа в отделните помещения, като например в едното могат да охлаждат, а в другото да отопляват;
Разнообразие от различни вътрешни тела, с различни мощности, размери и начин на монтаж;
Икономични - VRV / VRF инсталациите са изключително енергийно ефективни и могат да предложат с между 30% и 50% по-нисък разход от конвенционалните варианти за централна климатизация;
Няма опасност от течове или замръзване;
Управление и автоматизация - може да настройвате различни работни параметри, като скорост на въздушната струя, работен режим, температура, положение на клапите и други. Можете да задавате различни параметри на отделни вътрешни тела или да управлявате цялата система лесно и удобно чрез контролен модул. Предлагат възможност за времево програмиране.
Мониторинг - системата дава възможност за наблюдение в реално време на всички параметри на системата и получаване на сервизна информация.

VRV/VRF системите на LG се отличават с няколко иновации в сферата. Dual Sensing control функцията например, спомага за постигането на оптимален комфорт като следи температурата и влажността на въздуха в помещението и извън него, което увеличава допълнително ефективността на системата. Smart Load функцията пък улеснява разскрежаването на инсталацията. Топлообменника е защитен от специално покритие, което го предпазва от задържане на влага и корозия.

Екипът от специалисти на Чернев Клима има дългогодишен опит в изграждането и инсталирането на различни VRV (VRF) системи и ОВК инсталации, също както и в изработването и изпълнението на различни проекти за цялостна вентилация и климатизация на сгради. При нас ще получите професионална консултация и безупречен монтаж.

Свържете се с нас на 0894 388 577

Централна климатизация(VRV/VRF)

Налични са 2 продукта.

Показани са 1-2 от общо 2 артикул(а)