Списък на продуктите с марка Toshiba

Toshiba

Toshiba

Налични са 42 продукта.

Показани са 1-12 от общо 42 артикул(а)

Инверторен климатик Toshiba Bi-flow...

Цена 3 150,00 лв.
Инверторен климатик RAS-B18UFV-E / RAS-18N3AV2-E от серията Bi-flow на инверторни климатици Toshiba притежава иновативно и компактно тяло, подходящо за подов и нискостенен монтаж. Пасва перфектно под перваза на прозореца или в мансардни помещения с нисък таван.

Инверторен климатик Toshiba Seyia...

Цена 0,00 лв.
Инверторен климатик RAS-24J2KVG-E / RAS-24J2AVG-E от новата екологична серия Seyia на инверторни климатици Toshiba се отличава с компактен дизайн на вътрешното тяло, което разполага със стандартните висококачествени филтри на Toshiba.

Инверторен климатик Toshiba Seyia...

Цена 0,00 лв.
Инверторен климатик RAS-B10J2KVG-E / RAS-10J2AVG-E от новата екологична серия Seyia на инверторни климатици Toshiba се отличава с компактен дизайн на вътрешното тяло, което разполага със стандартните висококачествени филтри на Toshiba.

Инверторен климатик Toshiba Seyia...

Цена 0,00 лв.
Инверторен климатик RAS-B13J2KVG-E / RAS-13J2AVG-E от новата екологична серия Seyia на инверторни климатици Toshiba се отличава с компактен дизайн на вътрешното тяло, което разполага със стандартните висококачествени филтри на Toshiba.

Инверторен климатик Toshiba Seyia...

Цена 0,00 лв.
Инверторен климатик RAS-B16J2KVG-E / RAS-16J2AVG-E от новата екологична серия Seyia на инверторни климатици Toshiba се отличава с компактен дизайн на вътрешното тяло, което разполага със стандартните висококачествени филтри на Toshiba.
Инверторен климатик Toshiba...
  • Намалена цена

Инверторен климатик Toshiba Shorai...

Редовна цена 1 450,00 лв. Цена 1 348,99 лв. -101,01 лв.
Инверторен климатик RAS-10PKVSG-E / RAS-10PAVSG-E от серията Shorai на инверторни климатици Toshiba е най-новото попълнение в портфолиото на климатичния гигант. Със своя стилен дизайн, висока ефективност и щадящ околната среда фреон R-32, той се превръща в идеален избор за вашия дом.

Инверторен климатик Toshiba Shorai...

Цена 1 720,00 лв.
Инверторен климатик RAS-13PKVSG-E / RAS-13PAVSG-E от серията Shorai на инверторни климатици Toshiba е най-новото попълнение в портфолиото на климатичния гигант. Със своя стилен дизайн, висока ефективност и щадящ околната среда фреон R-32, той се превръща в идеален избор за вашия дом.

Инверторен климатик Toshiba Shorai...

Цена 1 950,00 лв.
Инверторен климатик RAS-16PKVSG-E / RAS-16PAVSG-E от серията Shorai на инверторни климатици Toshiba е най-новото попълнение в портфолиото на климатичния гигант. Със своя стилен дизайн, висока ефективност и щадящ околната среда фреон R-32, той се превръща в идеален избор за вашия дом.

Инверторен климатик Toshiba Shorai...

Цена 2 119,99 лв.
Инверторен климатик RAS-18PKVSG-E / RAS-18PAVSG-E от серията Shorai на инверторни климатици Toshiba е най-новото попълнение в портфолиото на климатичния гигант. Със своя стилен дизайн, висока ефективност и щадящ околната среда фреон R-32, той се превръща в идеален избор за вашия дом.