LG MULTI V 5 ARUM400LTE5 Външно тяло за VRF/VRV

LG MULTI V 5 ARUM400LTE5 Външно тяло за VRF/VRV

0,00 лв.
lg-arum400
0 Отзивa
  • - Охладителна мощност: 112.0 kW
  • - Отоплителна мощност: 124.7 kW

Запитване

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Пусни запитване" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашето запитване бе прието.

Запитването ви бе прието. Наш оператор ще се свърже с вас за да го обсъдите.

  • MULTI V 5 е VRF/VRV система вдъхновена от природата. При дизайна и конструирането и е използвана биомиметична технология, създадена през годините на съвместни изследвания с отдела по механика и космически инженеринг на Сеулския национален университет в следствие на което вентилаторът на MULTI V 5 увеличава капацитета си за въздушен поток, като същевременно е намалена работната енергоконсумация. Като всички подобрения са "облечени" в ново и по-компактно тяло, което спестява място и спестява тегло.

  • Топлообменника на MULTI V 5 е изработен със специално покритие "Ocean Black Fin", което в допълнение с хидрофилното фолио предпазва от задържане на влага по него и осигурява корозионна защита от пясък, сол и други вещества. Компресора е с работни граници от 10Hz до 165Hz което е гаранция за бързо достигане на желаната температура.

  • При изработването на лагерната система е използван полиетеретеркетон (PEEK), който намира приложение в самолетните двигатели. С него се подсигурява работа дори при липса на масло.

  • Dual Sensing контрол е най-сериозното въведение в MULTI V 5. Това е функция която следи не само температурата на външния въздух (както е при останалите VRF системи) а прави и измервания на температурата и влажността в помещението и извън него. Така се постига оптимален комфорт и ефективност.

  • Smart Load контролира температурата на изпарение във външното тяло за да оптимизира процеса на разскрежяване, като в зависимост от влажността на въздуха енергийната ефективност се увеличава от 15% до 30%.

  • Модела ARUM400LTE5 е комбинация от две тела ARUM240LTE5 и ARUM160LTE5 които осигуряват мощност от 40 к.с и може да осигури капацитет от 112,0 kW за охлаждане и 124,7 kW на отопление. Към него могат да бъдат вързани до 64 вътрешни тела, които имат възможност да работят в различни режими.
Марка
LG
Няма отзиви

В следната категория има още 16 продукта:

Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.