Потърсете ни на телефон 0894 388 577

close
Направи си сам

Направи си сам

Направи си сам

С удоволствие искаме да ви представим нашата нова услуга: „Направи си сам“. Това е измислена и разработена от нас система, чрез която изграждането на вентилация става достъпно и лесно за всеки, който има елементарни технически познания. Но как ще стане това? Ето, бързаме да дадем отговор на вашия въпрос.

Да приемем, че някой има помещение, в което трябва да бъде изградена вентилационна система, но този „някой“, не иска да дава много пари за нея и смята, че може да се справи сам с монтажа. Това, което просто трябва да направи е следното:

Изпраща чрез контактната форма схема на помещението и описва за какво ще бъде използвано то. На пример това може да бъде място, където ще бъдат приготвяни закуски, или пък малко помещение за промишлени нужди. Може да бъде и „банкетната зала“ в приземния етаж. За нас това няма значение. Всичко, което искаме да знаем са размерите и предназначението на помещението. От там нататък поемаме ние. Какво може да очаквате от нас? Това, което ще направим е следното:

Нашият проектантски екип ще изготви за вас индивидуален работен проект, който да отговаря на нуждите ви, включвайки всичко, което ще е необходимо. След съгласуване на този проект, ще бъде изготвена оферта. Ако тя ви устройва, всичко което се включва в нея, ще бъде подготвено от нас и изпратено до вас, като към него ще бъде прибавен и изготвения работен проект, по който ще може да се извърши монтажа. На кратко казано, вие прескачате момента със сметките и техническата част и се включвате на монтажа на отделните компоненти, като следвате чертежа, който ние сме изготвили.

Това означава, че вече имате всичко необходимо за системата. Фасадна решетка – филтър – вентилатор – въздуховод – интериорна решетка – крепеж. Така спестявате сериозна част от сумата за изграждането на вентилационната система и определяте сами сроковете за започването и завършването ѝ.

А ТУК може да се запознаете най-общо, как се осъществява един такъв процес.

Всички коментари

Оставете отговор