Потърсете ни на телефон 0894 388 577

close
Климатиците: някои полезни съвети за тях.

Климатиците: някои полезни съвети за тях.

Напоследък Daikin, освен като абсолютен водач на пазара на климатична техника,  доказа пред своите потребители и другата си страна – тя е компания силно ориентирана към хората, готова да помага при нужда! Това е шестата година подред, в която Daikin подкрепя различни благотворителни организации от осем държави, чрез програмата „Daikin for live“, с уверението, че помощта ще бъде предоставена на точното място и в най-подходящото време.
Обикновено Daikin предприема благотворителни дейности по време на Коледа, но за малките жители на SOS детски селища в Дрен, тази година тя дойде по-рано. Г-жа Хес, маркетинг координатор за България на Дайкин, лично подари много играчки Lego и баскетболни топки по време на посещението си в България. По нейни думи – „Вместо да се харчат пари за картички и скъпи подаръци за нашите дилъри, ние предпочитаме да помогнем на хора, които наистина се нуждаят. Нашите партньори в България напълно разбират и подкрепят това решение.“ – каза г-жа Хес – „Някой хора считат, че играчките не са необходимост, а лукс. Ние вярваме, че играчките са съществена част от нормално детство. С помощта на г-жа Соня Точева от SOS Детски селища ние внимателно подбрахме играчки, които ще помогнат на децата да развиват въображението и двигателните си умения. И разбира се всяко дете може само да има полза от спорт като баскетбола. Необходимата помощ за организацията на място дойде от г-жа Росица Цонева от нашата рекламна агенция за България РАЙЦ-2.
Daikin положи своите грижи и за още едно детско селище в Трявна като помогна за обновяването на детската площадка. “Това не е първото и няма да бъде и последното ни дарение“ – каза г-жа Хес – „Но за първи път имах възможност да посетя SOS детски селища в Дрен и да видя условията, в които се  отглеждат децата. Бях много щастлива да видя, че децата са спокойни и щастливи, защото получават една наистина добра грижа в любящ дом. Виждам, че дарението на Daikin помага на добра кауза.

Климатиците от марката Дайкин са едни от най-търсените, предлаганите и преглежданите и в онлайн магазина на „Чернев Клима„. Към момента  компанията предлага два от най-популярните модели в света на промоционални цени – Daikin FTX f71a  и Daikin Sensira-ftxf60a . Серията FTX-J е модерен и икономичен начин за климатизация през цялата година и целия ден при изключително икономични нива на енергиен разход. Именно в това се крие и много по-ефективното подобряване на атмосферата на помещението,  където се живеете или работи. Техническите предимства на инверторните системи на марката DAIKIN позволяват регулиране на скоростта на въртене на компресора, а с това и на отдаваната охладителна и отоплителна мощност. Във всеки момент се гарантира оптималната реакция спрямо различните температурни условия. Температурата в помещението достига желаната сойност по-бързо и остава стабилна. Максимум ефективност и комфорт.

Сред приоритетните екстри на двата промоционални климатика са:

- филтър за пречистване на въздуха
- фотокаталитичен дезодориращ филтър
- автоматично регулиране на скоростта на въздуха
- 5 степени за скорост на въздуха
- автоматично устройство за движение на потока във вертикална посока
- режим с увеличена мощност
- 24-часов таймер
- тиха работа
- автоматична диагностика
- автоматично стартиране след спиране на електричеството
- програма за намаляване на влажността

Всички коментари

Оставете отговор