Потърсете ни на телефон 0894 388 577

close
LG – гладиатора от Корея!

LG – гладиатора от Корея!

art-cool

Още с пускането на първите си модели климатици, LG показаха че освен качество и икономия на електроенергия, техните продукти ще се отличават и с красив и стилен дизайн. И това не се отнася само за серия ART COOL, която е носител на няколко награди, но и за всички останали модели от продуктовата линия. Но това в никакъв случай не трябва да ви заблуждава, че красивата визия е за сметка на качеството. И за това в тази статия искаме да ви запознаем с някои от иновативните решения на LG, които те успешно въведоха в производството на климатична техника.

Едно от най-сериозните въведения, които южнокорейците направиха е мощния BLDC инверторен компресор с неодимов магнит който е с подобрена ефективност и значително по-дълъг живот. Това е и причината от LG със пълно спокойствие да осигуряват 10 годишна гаранция на компресора. Нещо с което нито един друг производител не може да се похвали. Революционната технология осигурява до 74% икономия на електроенергия а нивата на шум са едни от най-ниските. Друго интересно решение е системата за филтриране Honeycomb, която улавя праховите частици а ново-разработения анти-алергичен филтър „Subtilisin A” ензим елиминира алергените и по този начин се осигурява спокойствие за цялото семейство. Към всичко това можем да прибавим и йонизиращия плазмен филтър в който 2 млн. йони стерилизират въздуха, като неутрализират вредните вещества в него и премахват лошите миризми. За това спомага и автоматичното почистване на филтъра, което не оставя среда за развитие на бактерии и плесен.

Имайки в предвид техническите предимства не можем да не обърнем внимание и на невероятния и стилен дизайн, който се разгръща най-вече в сериите ARTCOOL STYLIST и ARTCOOL MIRROR. Няма как някой от тези модели да остане незабелязан. А комфорта и качеството са на същото това ниво, което много бързо осигури на марката място в челните позиции.

И поставяйки всичко под общ знаменател, няма как да не заключим, че климатиците на LG са най-доброто предложение на пазара вземайки в предвид основния фактор за един потребител цена-качество!

Уверете се сами.

Всички коментари

Оставете отговор