Потърсете ни на телефон 0894 388 577

close
10 години гаранция от LG

10 години гаранция от LG

Не е за вярване но е факт!

Изхождайки от факта, че LG винаги са били горди с качествените продукти които произвеждат, сега те са първите които могат да си позволят да предложат гаранция с такъв срок. Уверени в надеждността на разаботената от самите тях технология за работа на компресора с неодимов магнит, южнокорейската компания удължава без никакво притеснение стандартната 3 годишна гаранция с допълните 7 години, което е сериозна предпоставка за безпокойство в техните конкуренти. За да увеличиш не просто двойно а тройно гаранционния си период наистина трябва да си абсолютно уверен в качеството на предлагания от теб продукт! Е, от LG явно нямат притеснения относно това и смело предприемат ход, който само затвърждава това което те показват в последните години. Поздравления LG. Отново доказахте, че за да си конкурентен на един толкова динамичен пазар, то трябва да работиш по всичките направления:

КАЧЕСТВО
ДИЗАЙН
ЦЕНА
СИГУРНОСТ ЗА КЛИЕНТА

Дано повече производители работят в тази посоки за да може крайния потребител да бъде удоволетворен и всеки да получи това което търси.

Не можем да не отбележим, че това показва и едно сериозно и професионално отношение към всички партньори на корейците. Сигурността която получават всички клиенти на марката е сигурност и за дистрибуторите. Масово това което се предлага от всички производители е тригодишна и в някои изключения пет годишна гаранция на компресора. Но след изключителния ход на LG сега 10 години и клиенти и дистрибутори ще бъдат спокойни, че отговорността за техническата изправност на закупените и предлагани от тях климатици е в сигурни ръце. И всичко това на същата конкурентна цена!

В заключение можем само да добавим, че ако за един човек се съди по постъпките му, то същото се отнася и за всеки един производител. И всяко нещо се изпитва във времето. И самото времето става свидетел на всички които постъпват честно и сериозно, отнасяйки се с уважение към другите. Уважение което и клиенти и партньори заслужават!

Всички коментари

Оставете отговор