LG THERMA V HU051.U43 Монофазна Термопомпа 5KW

Референция: 16578

8 590,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Закупете на изплащане от TBI Bank
на 12 вноски по 844.68 лв.

Термопомпите набират все повече популярност и много хора вече са се убедили в техните предимства пред традиционното отопление с обикновени инверторни климатици.

Серията THERMA V на LG, е една от най-успешните разработки в тази посока. Чрез нея, не просто получавате комфорт и удобство, но и започвате да пестите енергия от момента на влизането и в употреба, заради ниското максимално ниво на тока. Началната инвестиция се стопява много бързо за кратко време, благодарение на високо-ефективния компресор и разработения оптимален дизайн, които намалят разходите за нейната работа и осигуряват бърза възвръщаемост на вложените средства.

 THERMA V е невероятно „гъвкава“, относно възможностите за използването и в различни решения за отопление. Независимо дали става въпрос за затопляне на вода и захранването след това на няколко затоплящи източници или за подвързването и към подово отопление, което осигурява безспорен оптимален комфорт и ниски енергийни разходи.

Конкретния монофазен модел представлява външно тяло HU051.U43 и вътрешно тяло HN1616.NK3, което може да затопля водата чрез вградения топлообменник или да бъде подвързано към буферен съд, в който да се съхранява затоплената вода, която да бъде използвана в отоплителната магистрала. Той може да осигури вода с температура до 57°C, като общия капацитет на отопление достига до 5kW. Вътрешното тяло е с подобрен дизайн и удобен за работа 4,3 инчов цветен дисплей.

Изключително надеждна система за работа при по-ниски температури. Корозо-устойчивия топлообменник, гарантира дълъг живот  и безпроблемна работа. Оптимизирани компоненти като двигателя на вентилатора, водната помпа и топлообменника също допринасят за това. Използвания в цялата продуктова линия BLDC (безчетков двигател с прав ток )компресор с мощен неодимов магнит, е значително подобрен в сравнение със стария променливо-токов инвертор. Оптимизиран от към вибрации и шум, той е с висока надеждност и минимализирана маслена циркулация.

Възможността за работа на системата дори в авариен режим е гаранция, че климатизацията на помещението няма да бъде првустановена при възникване на технически проблем.

16578

Техническо описание

МАРКА :
LG
МОДЕЛ ВЪТРЕШНО ТЯЛО:
HN1616.NK3
РАЗМЕРИ НА ВЪНШНОТО ТЯЛО:
950 x 834 x 330
ИЗХОДНА ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА ПРИ ОТОПЛЕНИЕ:
+15°C-до-57°C
РАЗМЕРИ НА ВЪТРЕШНОТО ТЯЛО:
490 x 850 x 315
КАПАЦИТЕТ НА ОТОПЛЕНИЕ:
5 kW
МОДЕЛ ВЪНШНО ТЯЛО:
HU051.U43
КАПАЦИТЕТ НА ОХЛАЖДАНЕ:
5 kW
ХЛАДИЛЕН АГЕНТ:
R410A
РАБОТЕН ТЕМПЕРАТУРЕН ДИАПАЗОН ПРИ ОТОПЛЕНИЕ:
-20°C до +35°C
РАБОТЕН ТЕМПЕРАТУРЕН ДИАПАЗОН ПРИ ОХЛАЖДАНЕ:
 5°C до +48°C
ИЗХОДНА ТЕМПЕРАТУРА НА ВОДАТА ПРИ ОХЛАЖДАНЕ:
+6°C до 30°C
ТЕГЛО ВЪТРЕШНО ТЯЛО:
42 кг
ТЕГЛО НА ВЪНШНО ТЯЛО:
60 кг
EER (хладилен коефициент на охлаждане)
4.46

Конкретни референции

PrestaShop

В следната категория има още 7 продукта: