Правоъгълни филтри за въздуховоди

Правоъгълните канални филтри за въздуховоди са създадени с цел да осигурят ефективно филтриране на въздуха и да предпазят вентилационната система от замърсявания. Те са проектирани специално за инсталация в правоъгълни въздуховоди и се отличават с прецизна конструкция и високо ниво на функционалност.

Тези филтри предлагат висока степен на филтриране, задържайки различни видове прах, полени, алергени и други вредни частици, които могат да се натрупат във вентилационната система. Те осигуряват оптимална качествена въздушна среда и помагат за поддържането на чистотата на въздуха във вътрешните пространства.

Техническите характеристики на правоъгълните канални филтри включват висока ефективност на филтриране, като се използват специализирани филтърни материали и технологии. Те могат да бъдат класифицирани според стандартите за филтрация, като HEPA (Високоефективен филтър за въздух с частици) или MERV (Минимална ефективност на филтриране на въздуха).

Тези филтри са с добра здравина и устойчивост, което ги прави подходящи за интензивна употреба и дълъг експлоатационен живот. Те се отличават с лесен монтаж и демонтаж, което улеснява поддръжката и смяната на филтрите според нуждите на системата.

Потърсете ни на телефон 0894 388 577

Повече
По-малко

Филтриране по

Цена
97лв.177лв.
Производители
Размери
Left column
chernevclima.bg
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.