Кръгли Шумозаглушители L-500mm. за въздуховоди

Кръглите шумозаглушители за въздуховоди са специални устройства, които имат за цел да намалят шума, произведен от вентилационната система. Те се инсталират в кръгли въздуховоди и се използват за контролиране на нежеланите звукови ефекти, които могат да бъдат причинени от въздушни потоци.

Шумозаглушителите са изработени от специални материали, които имат абсорбиращи свойства и предотвратяват отражението на звука. Те са проектирани с вътрешна конструкция, която разпръсква въздушния поток и го преминава през множество отвори или канали. Това помага за намаляване на скоростта на въздуха и шума, като резултатът е по-тиха и комфортна работна среда.

Техническите характеристики на кръглите шумозаглушители включват шумоизолационен индекс (SIL), който указва нивото на шумозаглушение, предоставено от устройството. Те могат да бъдат избирани в различни размери и конфигурации, в зависимост от специфичните изисквания на вентилационната система.

Кръглите шумозаглушители са също така създадени да бъдат лесни за инсталиране и поддръжка. Те могат да бъдат монтирани директно върху кръглия въздуховод и да се свържат с другите компоненти на системата.

Потърсете ни на телефон 0894 388 577

Повече
По-малко

Филтриране по

Цена
88лв.386лв.
Производители
Диаметър
Left column
chernevclima.bg
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.