Кръгли Канални Вентилатори

Кръглите канални вентилатори са предназначени за ефективна вентилация и циркулация на въздух във вентилационни системи. Те са идеални за въздуховоди с кръгло сечение и намират широко приложение в промишлени сгради, търговски обекти, офиси и други помещения.

Техническите характеристики на кръглите канални вентилатори включват компактен и издръжлив корпус, специално проектиран за монтаж в вентилационни системи. Те са изработени от висококачествени материали, като обикновено са от галванизирана стомана, което ги прави устойчиви на корозия.

Вентилаторите са оборудвани с икономични електродвигатели, които осигуряват достатъчна сила на въздушния поток за пренос през вентилационната система. Те предлагат висока ефективност и производителност, като могат да бъдат регулирани за оптимално съответствие с вентилационната система.

Кръглите канални вентилатори са проектирани да функционират с минимален шум и вибрации, осигурявайки тиха работа и комфорт във вентилираното пространство. Те са лесни за инсталация и поддръжка, като предлагат възможност за различни варианти за свързване към вентилационната система.

Изборът на кръгли канални вентилатори се основава на конкретните изисквания и потребности на вентилационната система. Внимателното проучване на техническите спецификации, като въздушен поток, налягане, ефективност и размери, е от съществено значение за постигане на оптимална работа и висока ефективност.


Наличностите които поддържаме в Складовите ни бази в град София и град Варна ни позволяват бързо и лесно да ги доставим до посочен от Вас адрес. Потърсете ни на телефон 0894 388 577

Повече
По-малко

Филтриране по

Цена
112лв.348лв.
Производители
Въздушен дебит
Диаметър
Left column
chernevclima.bg
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.