Противодимни Вентилатори Клас F300 и Клас F400

Димоотвеждащите вентилатори за аварийна вентилация са специализирани устройства, които се използват за отстраняване на дим и горещ въздух от затворени пространства при пожар или аварийни ситуации. Тези вентилатори се инсталират в системите за принудителна вентилация и се активират автоматично при детекция на дим или при сработване на аварийния сигнал.

Техническите характеристики на димоотвеждащите вентилатори включват висока производителност на въздушния поток и възможност за работа при високи температури. Те са оборудвани с мощни електродвигатели и специални вентилаторни лопатки, които осигуряват ефективно изтегляне на дима и горещия въздух от засегнатите области. Вентилаторите се инсталират на стратегически места, като изходите на вентилационните канали или в близост до изходите от сградата.

Димоотвеждащите вентилатори са също така оборудвани с аварийни захранвания, които гарантират непрекъсната работа при прекъсване на електрическото захранване. Те са създадени да бъдат надеждни и устойчиви на екстремни условия, включително високи температури и наличие на пожар.

Изборът на подходящи димоотвеждащи вентилатори за аварийна вентилация е от съществено значение за сигурността и евакуацията на хората при пожарни ситуации. Техническото им описание и характеристики помагат на професионалистите в областта на пожарната безопасност и инженерите да изберат подходящите вентилатори, които отговарят на специфичните изисквания и издържат на аварийни условия.

 Потърсете ни на телефон 0894 388 577, за повече информация!

Повече
По-малко

Филтриране по

Производители
Left column
chernevclima.bg
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.