Кухненски смукателни чадъри

В кухните, особено в професионалните, където често се смесват различни аромати от храни, преминаващи термична обработка, има необходимост от добра вентилационна система. За целта трябва да е налице надеждна инсталация, която да отвежда мръсния въздух и пара извън помещението. Поддръжката на състоянието на въздуха в кухнята, до голяма степен, зависи от кухненския смукателен чадър.

В нашия онлайн магазин, Чернев Клима, ще откриете различни видове професионални кухненски смукателни чадъри, които да осигурят приятна работа, без наличие на замърсен и застоял въздух, както и отлични хигиенни характеристики. Освен висококачествени, нашите предложения в категорията са и на достъпни цени. Ако се интересувате от някой модел, се допитайте до нас, по някой от посочените методи на сайта, за да получите оферта. 

Видове кухненски смукателни чадъри в онлайн магазин Чернев Клима

При нас ще откриете следните две възможности:

  1. Островен кухненски смукателен чадър
    Островните варианти се поставят централно в помещението и са по-подходящи за кухни с по-голяма площ. Те може да се проектират по ваше индивидуално предпочитание и размери, които да паснат на вашето помещение. Островните ни модули се изработват от неръждаема ламарина. Засмукването на въздуха и мазните пари се извършва през касетъчен лабиринтен филтър.

  2. Крайстенен кухненски смукателен чадър
    Този вариант се вписва отлично в по-малки кухни със стандартно разположение. Отново изработката е от неръждаема стомана с иноксово покритие, както и при островния вид, което подсигурява дълготрайността на вашата придобивка. За да си осигурите максимална ефективност, се нуждаете и от лабиринтна филтърна касета с размери 500x500.

Изберете вида, който ще пасне отлично във вашата кухня и се свържете с нас, за да ви изготвим ценова оферта, спрямо желанията за размер, разположение и специфични особености. Изображенията в сайта ни chernevclima.bg имат илюстративна цел, затова при нужда от изготвяне на персонален проект, може да ни потърсите както по телефона, така и онлайн.

Защо ви е необходим качествен кухненски смукателен чадър?

Да закупите качествено изработен кухненски смукателен чадър за вашата кухня е от ключова важност. Той не просто е част от обзавеждането, а е средство за пречистване на въздуха от миризмите, които се отделят по време на готвене или топлината, която се получава при употреба на електроуреди, като конвектори, печки, фурни, фритюрници.

Изборът на качествено оборудване, което да пречиства въздуха от наслоена мръсотия, сажди, мазнини и други, ще ви предостави по-приятна и здравословна атмосфера на работа и престой.

От друга страна, наличието на пара, която се отделя по време на топлинната обработка, образува неприятна влага. Чрез качественото й отвеждане извън помещението, няма да се създава предпоставка за образуване на такава, плесен или мухъл.

Защо да се доверите на Чернев Клима?

Ако искате да получите максимално качествено оборудване за вашата професионална кухня, да си осигурите приятна атмосфера, без застоял въздух и натрупани миризми, то може да ни се доверите. Независимо дали търсите островни или крайстенни модели, при нас ще ги получите. Освен да предоставяме готови кухненски смукателни чадъри, ние изготвяме индивидуални планове и работим по поръчка.

Държим на артикулите, които предлагаме на потребители и затова използваме висококачествени материали за тяхната изработка. Ценим нашите клиенти и искаме да им предоставим най-доброто решение за тях. За нас то се изразява в дълготрайност, отлични характеристики на продуктите, максимално коректно и точно описание и не на последно място – достъпни цени.

Потърсете ни на телефон 0894 388 577 за повече информация!

Повече
По-малко
Left column
chernevclima.bg
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.