Скоби за спирални въздуховоди

Основната функция на вентилационната система е да транспортира чист въздух. За да бъде солидна, но и да изпълнява функциите си по предназначение, е важно да се уверите, че всички елементи, включително и фасонните, са изрядни и висококачествени. Ако искате първокласно окачване на вашите спирални въздуховоди, трябва да се ориентирате към доказани производители и търговци на скоби, които да ви го осигурят.

Ние, от онлайн магазин Чернев Клима, предоставяме различни видове скоби за спирални въздуховоди, които се различават по характеристика, начин на свързване. Въпреки различните спецификации, всички те се обединяват по своето високо качество и достъпност на цените.

Какви видове скоби за спирални въздуховоди ще откриете при нас?

Видовете скоби, които предлагаме, подходящи за спирални въздуховоди, се разграничават в зависимост от следните характеристики:

  1. Диаметър – предлагаме богат асортимент, от който да намерите точните размери за вашата инсталация. Предлагаме както стандартни размери, в диапазон от Ф100 до Ф500, така и такива, като Ф560 и Ф630. Ако не откриете търсеното, се свържете с нас;
  2. Цена – при нас ще откриете варианти от бюджетни решения, в ценови диапазони, подходящи за всеки тип финансови предпочитания.

Всички продукти в категория фасонни елементи за спирални въздуховоди, които ще откриете в нашия онлайн магазин Чернев Клима, са изработени от професионалисти и са с гарантирано високо качество. Скобите за шпилки, които предлагаме, служат за окачване на спирални въздуховоди, като за ваше удобство разполагат със заварени гайки. Последните ще ви помогнат лесно и бързо да извършите монтаж към тавана или стената.

Нашите монтажни елементи са разнообразни, поради различията в размерите на инсталациите или формите на тръбите. Затварянето, посредством тапата и пристягането, благодарение на монтажните скоби с шпилки, са сред най-важните елементи от процеса на изграждане на системата. Профилите най-често са носещи.

Артикулите в категорията са предназначени за кръгли вентилационни тръби, които са изработени от поцинкована ламарина, каквито може да откриете при нас. Те могат да бъдат монтирани както вертикално, така и хоризонтално. Скобите са подходящи за изолирани и неизолирани спирални модели.

Професионалистите препоръчват да спазвате препоръчителното разстояние, като поставяте скобите за спирални въздуховоди през метър и половина. Уверете се, че сте закупили достатъчен брой от подходящите елементи, които са направени от специална галванизирана стомана, притежаваща здравина и издръжливост на натоварване. 

Защо да се доверите на chernevclima.bg за вашата онлайн поръчка?

В онлайн магазин Чернев Клима, ще откриете всичко необходимо за изграждане на солидна и качествена вентилационна система. Ако изберете нас, вие ще си осигурите предотвратяване на чести ремонти, неприятни миризми, усещане за застоялост или дори замърсяване на въздуха. Нашите предложения ще ви осигурят транспортиране на чист въздух, независимо дали климатизацията и вентилацията се отнасят до големи или малки сгради, офиси, ресторанти, хотели или търговски обекти.

Влагаме само висококачествени материали за изработката на нашите артикули, каквато е ламарината, от която са направени въздуховодите и фасонните елементи за окачване. Тя е преминала през допълнителна обработка, наречена поцинковане, която предпазва от корозиране и деформиране.

Освен закупуване на необходимите компоненти, ние предлагаме и монтирането им при необходимост. Освен това, имаме дългогодишен опит в изработването на индивидуални проекти и артикули по поръчка. Възползвайте се и получете качеството, от което се нуждаете.

Потърсете ни на телефон: 0894 388 577

Повече
По-малко

Филтриране по

Цена
3лв.19лв.
Производители
Диаметър
Left column
chernevclima.bg
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.