Спирални въздуховоди

Необходимостта от вентилационните системи се разпространява все повече и повече в модерния свят. Те намират огромно приложение, както за индустриални цели, така и за търговски и домашни условия.

Ние, от Чернев Клима, предлагаме богат продуктов асортимент от спирални и правоъгълни въздуховоди, в различни размери. Като специалисти в областта, гарантираме за устойчивостта на предоставените артикули. 

В случай на възникнал проблем – не се колебайте да посетите нашия сервизен център, в който извършваме диагностика на всякакви климатични системи и може да ви консултираме с полезна информация, относно вашия настоящ или бъдещ проект.

Защо да изберем спирални въздуховоди за вентилационната система?

Спиралните въздуховоди са по-предпочитаният тип, в сравнение с конкурентните видове - правоъгълните. Основната причина за това е, че се явяват по-практично решение в редица случаи. Ето и още няколко спецификации, поради които изборът се спира на металните спироканали:

  1. По-бърза и евтина инсталация на мрежата в дадено помещение;
  2. Ефективен въздушен поток, освен при ниско налягане, поради условията на плътност;
  3. Спиралните позволяват лесно обединяване на 2 отделни канала чрез преходник, тройник, коляно или нипел;
  4. По-силна смукателна функция на въздуховодите;
  5. Правоъгълните са значително по-шумни от спиралните инсталации.

За да се спрете на този тип въздуховод, следва да имате предвид, че е подходящ предимно за големи и високи помещения. Също така, свързването на вентилатора с главния канал е по-трудно, а при ниско налягане ефективността намалява.

Какви спирални въздуховоди ще откриете в онлайн магазин chernevclima.bg?

Спиралните въздуховоди, предлагани от Чернев Клима, са различни по диаметър и дебелина, като размерите започват от Ф80 и достигат до Ф1250. Те са спирално навити тръби от стомана, захванати в мрежа чрез фасонни елементи и скоби . Дължината на системата зависи от броя на елементите, прикрепени един към друг. 

Често се монтират по дължина във формата на права лента и винаги са локализирани близо до таванската част на помещението. Въздухопотокът се запушва с тапа, при положение че веригата се затваря и няма да бъде продължена навън или към друга стая.

Чернев Клима ще ви помогне да направите правилния избор

Фирмата ни е официален вносител на иновативна климатична техника и климатици с марката LG. Предоставяме продукти на нашите клиенти, които търсят добра алтернатива за организация на въздушните потоци. Също сме и сертифицирани производители на правоъгълни и спирални въздуховоди, както и на всякакъв вид други вентилационни елементи. 

Предлагаме богат асортимент от различни по размер въздуховоди и други елементи, като клапи, редуктори, колена, скоби и други. Всички те са изработени от висококачествени материали с поцинковано покритие, даващо допълнителна защита. Гарантираме отлично качество, което е подсигурено от нашите партньори, утвърдили се на пазара, от които CVS air, HTK, Sente, Formix и други. Разполагаме и със сервизен център, в който обслужваме както произведени от нас продукти, така и внесени такива.

Защо да изберете Чернев Клима?

Избирайки Чернев Клима може да се ползвате от множество предимства, от които – разнообразие на артикули на достъпни цени, необходими в изграждането на вентилационни инсталации, както и качество и дълготрайност на всеки един продукт. 

Също така получавате бърза и надеждна доставка, опция за монтаж, при предварителна договорка, както и възможност за удължаване на гаранцията. Предоставяме възможност и за изготвяне на индивидуален план по специфични характеристики на клиента. 

Екип от професионалисти се грижи клиентите ни да получават професионално обслужване на всяко ниво, както и адекватно решение, спрямо техните нужди и предпочитания.

Потърсете ни, ако не намирате Спиро Въздуховоди от поцинкована ламарина с необходимите за Вас размери - 0894 388 577

Повече
По-малко

Филтриране по

Цена
8лв.190лв.
Производители
Диаметър
Left column
chernevclima.bg
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.