PrestaShop

Филтриране по

Марка

Марка

Въздухопречистватели

През последните години в световен мащаб започва да се обръща все повече внимание на качеството на въздуха, който дишаме, било то на работа или в дома си. Различни изследвания сочат, че застоялият въздух оказва изключително лошо влияние върху здравето и работоспособността ни.

В борбата с тези проблеми ни помагат въздухопречиствателите. Това са модерни уреди, които пречистват въздуха, неутрализират голяма част от познатите ни вируси, бактерии и плесенни спори и се справят с лошите миризми.

Въздухоочистителите Daikin се отличават със своята висока ефективност и компактни размери. Използват революционната технология за пречистване на въздуха Flash Streamer, а в режим Turbo могат да обработват до 450 м³ въздух. Благодарения на безшумния си режим Silent Mode, спокойно може да се ползват и в спални помещения.

Поръчайте Вашия пречиствател за въздух онлайн или на 0700 16 7 16

Въздухопречистватели

Налични са 7 продукта.

Показани са 1-7 от общо 7 артикул(а)

Активни филтри

Въздухопречиствател LG-AS95GDWV0...

Цена 2 499,00 лв.

Въздухопречиствателят на LG PuriCare е от ново поколение, който ви осигурява чист въздух без прахови частици и алергени. Революционният му дизайн позволява да пречиства на 360° помещения до 91 кв.м.

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air...

Цена 369,00 лв.
Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air Purifier 2S изпълва стаята с чист въздух само за няколко минути и отстранява неприятните миризми. Притежава сензори за температура, влага и замърсяване. Работи в режим здраве, режим "сън" и автоматичен като всички те са безшумни и не пречат на съня ви. OLED дисплеят помага с един поглед да получавате информация за текущите данни във вашето помещение, за самия въздухопречиствател и неговия филтър.

Въздухопречиствател Xiaomi Mi Air...

Цена 529,00 лв.
Въздухопоречиствателят Mi Air Purifier Pro EU е иновативно решение за кристалната чистота на въздуха и високото качество на живот в затворени помещения. Използва тройна филтрираща система, която елиминира микроби, трудни за отстраняване от останалите пречистватели. Ефективен и тих Mi Air Purifier Pro се използва и през нощта без да пречи на съня ви. С приложение на телефона си контролирайте своя въздухопречиствател от разстояние и се информирайте за състоянието на въздуха в дома или офиса.

Антибактериален филтър за Xiaomi Mi...

Цена 59,00 лв.
Антибактериалният филтър работи като стерилизатор и дезинфекцира въздуха от бактерии и миризми. Чрез иновативна технология той е създаден да премахва лоши алергени и да предпазва от заболявания. Антибактериалният филтър е съвместим с въздухопречиствателите Xiaomi Mi Air Purifier 2S и Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU.

Антиформалдехиден филтър за Xiaomi...

Цена 59,00 лв.
Антиформалдехидният филтър е специално изработен по нова технология за освобождаване от формалдехид и други вредни летливи вещества. Различава се с високоефективен 3-слоев филтър, който отстранява 99.9% от твърдите частици във въздуха, бактерии, органични вещества и още. Пречиства въздуха във вашия дом, на работното място или в учебна среда. Антиформалдехидният филтър се сменя лесно и бързо и осигурява идеална среда без полени, прах и вредни частици. Съвместим е с въздухопречиствателите Xiaomi Mi Air Purifier 2s и Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU.