ДОСТАВКА:

Срокът на доставка е до 5 работни дни в случаите, когато продуктът е наличен в нашия склад. Продуктите се изпращат след като наш сътрудник се свърже с клиента по телефона или клиента потвърди поръчката си по Email. Ако даденият продукт е със статус “Цени по запитване“ срокът на доставка се увеличава в зависимост от вида на продукта, страната на произход, както и обстоятелства, които могат да причинят нейното забавяне.

Безплатна доставка в рамките на града: Тази услуга се предлага в случаите, когато клиент е заплатил поръчка в размер не по малък от 1200лв. с ДДС. Доставката се извършва по линеен график.

Клиентът може да избере начина на доставка с куриер в населеното място или до входа на неговия адрес.

Всички продукти се изпращат след допълнителна уговорка с клиента!

Плащания:

Видове плащания, при закупуване на артикул от chernevclima.bg:

 • Банкова карта:

 • При плащане с банкова карта клиентът се прехвърля към системата за онлайн картови разплащания, където въвежда данните за своята банкова карта и извършва дължимото плащане.Чернев Клима Сервис ЕООД приема плащания чрез банкови карти MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, VISA, VISA Electron.
 • Данните, които клиентът следва да попълни при плащане с банкова карта, са:
 • Данни за картата (номер, дата на валидност, 3-цифрен код за сигурност, име на картодържателя, адрес).
 • Данни за автентикация ( За идентифицирането ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации – Verified by VISA и MasterCard SecureCode. В случай, че сте регистрирани от вашата банка Издател в тези схеми за сигурност, на екрана ви ще се появи страница където трябва да въведете вашата автентикационна парола).

 • Плащане по банков път:

 • При избор на начин на плащане „по банков път”, след като клиентът направи поръчка, се генерира оферта с номер. Клиентът извършва банков превод по сметка на Чернев Клима - Сервис ЕООД, като цитира номера на поръчката/офертата като основание за превода. Валидността на офертата е два работни дни.

Допълнителна информация за чуждестранни клиенти

 • Валутата на плащанията с кредитна / дебитна карта е български левове (BGN). Всяка цена на продукт в този сайт, чиято валута е различна от български левове (BGN), трябва да се счита само за сведение. Ако валутата на картодържателя се различава от валутата на плащането, сумата на плащането ще бъде изчислена по съответния за деня валутен курс на организацията издала картата.Максималната сума за плащане, допустима с едно плащане с карта е 10 000 лева.Клиентите извън България също носят отговорност за всички вносни мита, квоти, разрешителни, ограничения продукт и други местни изисквания. Препоръчваме Ви да проверите най-новите, приложими изискванията на местното законодателство, преди да направите поръчка.

  Валидиране на кредитна карта
 • Всички картодържатели на кредитна / дебитна карта са обект на проверка и оторизиране от издателя на картата. Ако издателят на Вашата карта откаже плащане, или по някаква причина не разреши плащане, Вие ще бъдете уведомен за това незабавно. При проверка на искане за поръчани стоки или услуги, ние може да използваме Вашата информация за предотвратяването и разкриването на измами. Една от причините, поради които можем да разкрием Вашия адрес и пощенски код е да се провери IMRG сигнал или предупреждение за сигурност или друга схема за борба с измамите. По всяко време, когато разкриваме Вашата информация, тя ще остане защитена. Ако смятате, че Вашите данни не са верни, може да ги коригирате, съгласно нашата политика за защита на личните данни.
 • По време на процеса на проверка за автентичност, персоналът на магазина няма достъп до съдържанието на поверителни данни, които се обменят между картодържателя и банката, независимо от факта, че сделката се осъществява в интернет страницата на магазина. За предотвратяване на измами, при плащания с карта Visa или MasterCard, ние прилагаме най-добрите практики, препоръчани от международните картови Организации.
 • Сигурността на картовите данни е защитена чрез SSL връзка между нашия сървър и сървъра, обработващ плащането.
 • Автентичността на Вашата карта се проверява чрез въвеждане на CVV код.
 • В допълнение, за утвърждаването Ви като законен картодържател, нашият сървър на плащане поддържа схеми за разпознаване на автентичността на Visa и MasterCard – Verified by VISA или MasterCard SecureCode, в случай, че сте регистрирани да ги използвате.
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.