Производствена шивашка база БТБ Русе

Производствена шивашка база БТБ Русе

Юли месец тази година, завърши работата по изграждането на ОВК част в производствената база на БТБ в град Русе. В обекта бяха инсталирани тритръбни VRF системи LG MULTI V с обща мощност от 400KW. Това обезпечава отоплението и охлаждане на 5 000 кв.м разгъната площ. За по-голяма икономия, към вентилационната система са подвързани 5бр рекуператори, които използват топлината на изходящия въздух за да покачат температурата на входящия и така да намалят енергийните разходи.
виж още
Сервизния център във Варна вече е факт

Сервизния център във Варна вече е факт

На 19.02.2019г, Чернев Клима Серивс ЕООД официално стартира работа като сервизен център за климатична техника на LG. Базата се намира във Варна, на бул. 8-ми Приморски Полк 188 където е и главния офис на фирмата. Сервизните ни техници са с дългогодишен опит в ремонта и поддръжката на климатична и хладилна техника и след преминатото специализирано обучение в Академията на LG, са готови да посрещнат всякакви предизвикателства, които възникват неименуемо в процеса на работа.
виж още
Логистичен център с офиси на СИКО ТРАНС

Логистичен център с офиси на СИКО ТРАНС

Сико Транс осигурява цялостни решения за международен и вътрешен транспорт, дистрибуция и складиране. Компанията разполага с широка мрежа от партньори и агенти и предлага сигурен, навременен и изгоден транспорт от врата до врата на цели, частични и групажни товари. Фирмата има богат опит в спедицията и превозите до Австрия, Германия, Италия, Франция и цяла Европа. За да покрие нуждите на разрастващия се бизнес, СИКО ТРАНС направи стъпка в изграждането на нова логистична база с офис помещения към нея. Част ОВК беше съгласувана и доразвита с нашия екип и след това се пристъпи към реализацията на проекта. Колегите в Силистра "запретнаха ръкави", защото предстоеше сериозна работа по изготвянето и производството на всеки детайл от системата. Обема не беше малък, но всичко беше издадено в срок. Въздуховодите по външната фасада бяха боядисани в един и същи цвят с нея. Това придаде много модерен и завършен вид на проекта.
виж още
Медицински център "Зора" - съвременна грижа за вашите очи

Медицински център "Зора" - съвременна грижа за вашите очи

Очна болница „Зора” е една от водещите болници в България, специализирана в областта на офталмологията. Диагностиката и лечението обхваща целия спектър очни заболявания, включително редки и сложни случаи, които изискват сложен и комплексен подход при поставяне на диагнозата и последващо успешно лечение.
виж още
Имаме ли наистина нужда от въздухопречиствател?

Имаме ли наистина нужда от въздухопречиствател?

Почти всеки си мечтае за едно такова място, нали? Наричаме го „натурално“, „естествено“, „еко“, „пречистващо“ и т.н Искаме поне за няколко дена да можем да се потопим в зеленото спокойствие и чистия въздух. Но за съжаление реалността е друга. Здраво вкопчили се в индустриалния прогрес на нашето съвремие, сме принудени да платим цена, която за някои се оказва дори непосилна. Така наречената „урбанизация“, ни дава много, но и ни взема много. Имаме равни и чисти пътища (доста относително за България), но зелените площи вече са „защитен вид“. Имаме електричество което ни да възможност да захраним всички онези неща, които ни осигуряват ежедневните удобства и от които дори сме станали зависими, но за това е необходимо да работят електро-централи, които „отравят‘ въздуха който ние дишаме. И когато всеки от нас отвори прозореца за да „влезне малко чист въздух“, дава ли
виж още
Защо е необходима профилактиката на климатика?

Защо е необходима профилактиката на климатика?

За да бъде климатичната система максимално ефективна, е нужно извършването на регулярна профилактика на климатик. Това е процес, който ще спомогне за дългосрочната експлоатация на климатика и ще допринесе за неговата оптимална работа целогодишно. Освен това, редовната проверка и профилактика води до по-ниски сметки за електроенергия, свежда до минимум възможността за възникване на неприятни и неочаквани повреди и нужда от ремонт, а също така и създава по-здравословна среда за живот в климатизираното помещение.
виж още
Направи си сам

Направи си сам

С удоволствие искаме да ви представим нашата нова услуга: „Направи си сам“. Това е измислена и разработена от нас система, чрез която изграждането на вентилация става достъпно и лесно за всеки, който има елементарни технически познания. Но как ще стане това? Ето, бързаме да дадем отговор на вашия въпрос.
виж още
Отопление на природен газ. Как, защо, с какво?

Отопление на природен газ. Как, защо, с какво?

В световен мащаб ползването на природен газ като гориво за отопление става все по-популярно. През последните години, тази тенденция се забелязва все по-силно и у нас. Това се дължи на няколко важни предимства на този природен ресурс:
виж още
„Основи“ на вентилационните системи

„Основи“ на вентилационните системи

Добрата вентилация и правилно избраната вентилационна система, осигуряват оптимална въздушна циркулация в сгради и помещения, както и поддържане на определени амплитуди на локалния микроклимат у дома, офиса, търговското помещение или промишления обект, които сме оборудвали с тази система.
виж още
Термопомпа – видове и принцип на действие

Термопомпа – видове и принцип на действие

Всички термопомпени системи дават най-иновативното и комплексно решение на проблема с отопляването и разхлаждането на помещения и сгради, като в същото време подсигуряват надеждно затоплянето на чиста вода за битовите ни нужди, басейна и т.н.
виж още
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.