Екипът от специалисти притежава дългогодишен опит, натрупан от множеството разработени проекти по част ОВК и иновативно мислене, породено от възможноста за работа с най-съвременни технологии, осигуряващи висока ефективност и икономичност. Предлагаме решения според индивидуалните изисквания на всеки клиент и всеки проект бързо и коректно в поставените срокове.

Първата и най-важна задача за нашите инженери е да се уточнят потребностите и изискванията на клиента, след което се пристъпва до правилно индивидуално предложение. Даваме възможност за консултиране с нашите специалисти и получаване на детайлно обяснение по всеки един въпрос или възникнал проблем. За целта се прави оглед на обекта, анализира се съществуващата ситуация и се изготвя проект ОВК, съобразен с нуждите на клиента.

Изготвяме проекти за:

- Вентилационни инсталации;

- Отоплителни инсталации;

- Климатични инсталации;

- Инсталации със слънчеви колектори.

Изготвя се и оферта, една или няколко въз основа на направени изчисления за сезонния разход на енергия. Така се съпоставят различни варианти за поддържане на правилният микроклимат в помещенията и се избира най-добрата система за комфорт, икономия на енергия и инвестиция.

Строителните обекти, на които ЧЕРНЕВ КЛИМА е изграждала ОВК инсталации, дават своя принос за професионалното израстване на персонала. Тази експертиза и капацитет позволява на компанията да доведе областта на специално предназначени обичай кофраж.

Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.