СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА НА КЛИМАТИЧНА ТЕХНИКА

Чернев Клима Сервис ЕООД извършва услуги в сферата на ремонта и поддръжката на битови климатици, термопомпи и VRF системи. Фирмата е официален сервиз на климатични системи LG за България. Освен пълна поддръжка на корейския производител, нашите сервизни техници имат богат опит и в диагностицирането и отремонтирането на повечето марки климатици на пазара. При ремонта се използват само оригинални части, които се набавят от директните вносители за страната. Екипите ни разполагат и работят със специализирани и качествени инструменти и уреди за диагностика, благодарение на което могат да извършат ремонта на място. Въпреки всичко, при определен тип повреди се налага свалянето на външното или вътрешното тяло и вземането му в сервизната база.

Сервизният ни отдел извършва годишни профилактики, които са превенция, за да работи климатичната система безпроблемно и ефикасно. Що се отнася за битовите климатици, сплит и мулти системи, тези профилактики не са задължителни, a силно препоръчителни. Но според регламент (ЕС) № 517/2014 НА Европейският парламент и на съвета от 16 април 2014 година за флуорсъдържащите парникови газове, при по-големи системи с флуорсъдържащи парникови газове в количества от 50 тона СО2 еквивалент или повече, се изисква извършването на профилактика на 6 месеца. А при такива с над 500 тона СО2 еквивалент на три месеца. При такива системи се попълва и дневник, който трябва да се води редовно и да бъде предоставен при проверка.

При нас може да заявите абонаментно обслужване, чрез което да осигурите правилната и безупречна работа на вашите климатични системи. В зависимост от избрания план, ще получите профилактична дейност или профилактична и сервизна услуга при възникнали технически проблеми.

При нужда от сервиз или профилактична дейност, не се колебайте да се свържете с нас, чрез контактната ни форма тук, по e-mail chernev@chernevclima.com или на телефон 0894 770 828.

Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.