Потърсете ни на телефон 0894 388 577

close
aboutus-logo

За нас

Фирма „Чернев Kлима Сервис ЕООД“ е лидер в изграждането на вентилационни системи в североизточна България. Високотехнологичната ни производствена база за изработване на въздуховоди и въздухо-разпределителни елементи дава необходимата гъвкавост в търсенето на най-подходящите за Вас решения. Складовите ни площи във Варна и Силистра ни позволяват ефективно да разпределяме своите стокови запаси, суровини, и готова продукция.

Фирмата е официален вносител на LG в България а от 2018 стана и официален сервизен център на южнокорейската компания. Централния офис се намира във Варна, но правилно изградената комуникационна мрежа спомага за успешната работа в синхрон с офиса в София и производствената база в Силистра. Така се покрива по-голямата част от страната и по този начин имаме много успешно завършени обекти навсякъде в България.

„Чернев Клима Сервис ЕООД“ е сертифицирана от „Българска Браншова Камара Машиностроене“ със сертификат №081 от 17 Юли 2017г за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3кг флуорирани парникови газове.

Фирмата е специализирана в проектирането, изграждането и поддържането на вентилационни, климатични и отоплителни системи.

Основен приоритет е предлагането на максимално ефективни, съвременни вентилационни системи, съобразени с индивидуалните изисквания на нашите клиенти. Нашият инженерингов и проектантски екип са в състояние да Ви предоставят решение и на най-заплетената ситуация, а богатият ни опит на строителната площадка ни помага лесно да синхронизираме действията си с останалите фирми-изпълнители на обекта и да извършваме в срок поетите ангажименти без да правим компромис с качеството в производството и монтажа.

Сътрудничеството ни с някои от най-големите производители в сектор ОВК като LG, REHAU, LINDAB и много други ни помага да предлагаме безспорно качество на атрактивни цени.

Нашата цел е да предоставим максимално оптимизирано решение на нашите клиенти, което да спести средства и време за осъществяването на идеите им. Ние следваме принципа, че „Уважението се печели а не се изисква“ и за това подхождаме индивидуално и с много внимание към всеки един проект.

Фирмена презентация

Референции

GBS-VARNA-REFERENCIA
EUROBUILDING-REFERNCIQ-CHERNEVCLIMA

Сертификати

CCI25017
         

Sertifikat Korektna Firma 743x1024