Фирма „Чернев Kлима Сервис ЕООД“ е лидер в изграждането на вентилационни системи в североизточна България. Високотехнологичната ни производствена база за изработване на въздуховоди и въздухо-разпределителни елементи дава необходимата гъвкавост в търсенето на най-подходящите за Вас решения. Складовите ни площи във Варна и Силистра ни позволяват ефективно да разпределяме своите стокови запаси, суровини, и готова продукция.

Фирмата е официален вносител на LG в България а от 2018г. стана и официален сервизен център на южнокорейската компания. Централния офис се намира във Варна, но правилно изградената комуникационна мрежа спомага за успешната работа в синхрон с офиса в София и производствената база в Силистра. Така се покрива по-голямата част от страната и по този начин имаме много успешно завършени обекти навсякъде в България.

Сътрудничеството ни с някои от най-големите производители в сектор ОВК като LG, REHAU, LINDAB и много други ни помага да предлагаме безспорно качество на атрактивни цени.

„Чернев Клима Сервис ЕООД“ е сертифицирана от „Българска Браншова Камара Машиностроене“ със сертификат №081 от 17 Юли 2017г. за извършване на монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термопомпи, съдържащи над 3кг флуорирани парникови газове.

Изготвяне на проекти

Екип от специалисти с богат опит, ще завършат качествено вашият проект.

Климатични инсталации

Конкурентни цени на климатична техника и безупречни инсталации.

Кол център

Национален телефон за връзка :
0700 16 716

Нашите услуги

ПРОИЗВОДСТВО

„Чернев Клима Сервис“ разполага с голяма производствена база оборудвана с необходимата техника за производството на всичко което е свързано с вентилационните инсталации. Независимо дали става въпрос за въздуховоди или фитинги качеството е на най-високо ниво тъй като фирмата разполага с добре обучен персонал, който се справя с всяка поставена задача. Производствения процес е оптимизиран за да може да се изпълнява всяка поръчка в най-кратки срокове а доставката на изработената продукция може да бъде осъществена от наш транспорт или от логистична компания.

МОНТАЖ НА ОВК СИСТЕМИ

Изграждането и поддръжката на цялостна ОВК система не е проста задача и за да може всичко да функционира правилно е необходимо да се обърне внимание и на най-малките детайли. Нашия екип е специализиран в тази област и работи успешно както в цялостното инсталиране на една такава система така и във всяко едно отделно звено. Ние работим успешно с VRV и VRF системи от последно поколение, високоефективни чилъри с водно и въздушно охлаждане, както и топловъздушни системи подходящи за хотел, търговски център, офис сграда или заведение. Независимо дали става въпрос за Отопление, Вентилация или Климатизация, ние можем да ви предоставим правилното решение и изпълнение на проекта в най-кратки срокове.

ПРОЕКТИРАНЕ

Екипът ни от специалисти притежава дългогодишен опит, натрупан от множеството разработени проекти по част ОВК и иновативно мислене, породено от възможността за работа с най- съвременни технологии, осигуряващи висока ефективност и икономичност. Предлагаме решения според индивидуалните изисквания на всеки клиент и всеки проект бързо и коректно в поставените срокове. Партньорството ни с някои от най-големите производители в бранша ни помага да предоставим съвременни и функционални решения, които да удовлетворят изискванията на всеки един наш клиент.

СЕРВИЗ И ПОДДРЪЖКА

„Чернев Клима Сервис“ осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганите продукти и услуги . В сервиза се включват обезпечаване на доставката на необходимите резервни части и тяхната подмяна, консултации относно възникналите повреди и причините за тяхната поява, настройки и смяна на консумативи. Регулярната профилактика и поддръжка на ОВК системата е съществена предпоставка, както за безопасността на обекта, където се експлоатира, така и за нейната ефективност и оптимално ниски сметки за електроенергия. Фирма “Чернев Клима Сервис” предлага абонаментно техническо обслужване, с което се понижават значително експлоатационните разходи и се удължава „живота“ на оборудването, за което сте инвестирали десетки или дори стотици хиляди.

Партньори

Години на пазара

Брой изпълнени задачи

+

Доволни клиенти

+

Референции

Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.