От 2008 г. насам Cvs air постига много успехи във вентилационната индустрия. Като надежден бизнес партньор по въпросите на енергийната ефективност и вентилацията, Cvs air продължава да постига целите си с уверени стъпки. Компанията спечели важно място в сектора, като комбинира качествени продукти с достъпни цени. Основата на успеха на Cvs air е работата, производството, надеждността и преди всичко удовлетворението на компаниите, с които работи.

Cvs air Ventilation Technics участва в мащабни проекти като летище Истанбул, Спортен комплекс „Медицински парк“ и Експо Център Анталия в страната. Фирмата продължава да бъде партньор за решения на много важни за страната проекти. Продуктите се изнасят в над 40 страни, главно в Европа, региона на ОНД, Африка и Близкия изток. Cvs air доказва качеството на своите продукти със съответните сертификати, за да поддържа успеха си в световен мащаб. Компанията има получени сертификати като CE, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, Atex, SES, EAC и одобрения за продукти. Cvs air е единственият член на AMCA (International Movement and Control Association International) в Турция.

Cvs air има опит в изграждането на вентилация на паркинги за автомобили като разполага с широка гама от продукти. Услугите се предоставят в много продукти като Противодимни вентилатори F300 и F400, Вентилатори за тунели и метро, ​​Вентилатори в бокс, Канални вентилатори, Покривни вентилатори, Взривозащитени вентилатори ATEX, Индустриални вентилатори, Рекуперативни блокове, Безшумни вентилатори.

Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.