Chernev Clima - Производство на въздуховоди и изделия от ламарина за климатични и вентилационни инсталации

Chernev Clima е компания в развитие вече над 30 години. Фирмата изгради модерна производствена база на въздуховоди и изделия за нуждите на вашите климатични и вентилационни инсталации:

  • • Собствено производство на въздуховоди и изделия от ламарина;
  • • Високотехнологична производствена база с качествен контрол на продукцията;
  • • Над 30 години опит в сферата;
  • • Екип от инженери и проектанти с богат практически опит.

Въздуховоди и въздухо-разпределителни елементи от Чернев Клима

Поръчайте бързо и лесно на тел: 0894388577 или директно чрез нашия сайт - поддържаме наличности на склад, имаме пълната гъвкавост за снабдяването на Вашата инсталация с необходимите елементи.

За производственият ни процес

Освен модерното оборудване на производствената база – разчитаме на добре обучен персонал от професионалисти и висок стандарт в контрола на качеството в производството.

Производствените процеси са оптимизирани с цел да получите най-кратки срокове за изпълнение без това да влияе на високото качество на реализираните вентилационни елементи.

Доставката на изработената от нас продукция може да бъде осъществена с наш транспорт или от логистична компания – според Вашите изисквания и нужди.

Произвеждаме богат асортимент артикули: въздуховоди, тапи, редуктори, колена, тройници, нипели, седлови отклонения, европрофил и ъгли за европрофил, електрически нагреватели, филтри, шумозаглушители и пр. Разполагаме както с богато разнообразие от стандартни размери вентилационни компоненти, така и възможности да произведем нестандартни такива по размери зададени от клиента.

Открийте нашите продукти в складовете на Chernev Clima в страната:

• Гр. Варна – Шоурум и Складова база (вижте адрес и контакти)

• Гр. София – Офис и Складова база (вижте адрес и контакти)

• Гр. Силистра – Производствена база (вижте адрес и контакти)

Нашият опит

През годините сме реализирали и реализираме множество ОВиК проекти с различна степен на сложност и различно ниво на изискванията (вижте част от реализираните проекти тук).

Днес компанията ни е партньор с международни лидери в сферата като LG, REHAU, Lindab, Cvs air, Uvents, eneko и други (вижте тук).

Опитът ни е показал, че нашите клиенти се нуждаят от професионално и завършено решение, максимална гъвкавост и мобилност, както и най-високи стандарти за качество. 

Тези три важни елемента, от които зависи изборът на нашите клиенти, са наши приоритети и част от политиката на Chernev Clima години наред.

В тази връзка на Ваше разположение днес са нашите складове, производствена база, транспортна база и не на последно място – екипът от експерти, готови да реализират Вашите идеи и проекти за ОВиК инсталации.