Компанията „Чернев Клима Сервис ЕООД“ започна производство на въздуховоди, въздухо-разпределителни елементи и изделия от ламарина в гр.Силистра. Фирмата е с 30-годишен опит на пазара в изработването на вентилационни елементи като: Кръгли спирално навити въздуховоди, Правоъгълни въздуховоди, Редуктори, Колена, Тройници, Нипели, Седлови отклонения, Тапи, Европрофили, Ъгли за европрофили, Кръгли ел. калорифери, Правоъгълни ел. калорифери, Кръгли шумозаглушители, Правоъгълни кулисни шумозаглушители, Кръгли канални филтри, Правоъгълни канални филтри и други видове вентилационни елементи.

В производствената база на Chernev Clima се произвеждат:

Спирални (спиро) въздуховоди в стандартни размери (с диаметър от Ф80 до Ф1250) и по индивидуални размери;
Правоъгълни въздуховоди;
Колена;
Тройници (тетки);
Нипели;
Редуктори;
Европрофил и Ъгли за европрофил тип E20 и тип E30;
Седлови отклонения
Тапи;
Кръгли и правоъгълни ел. нагреватели;
Кръгли и правоъгълни шумозаглушители;
Кръгли и правоъгълни филтри;
Кухненски смукатели;
Димоотводни системи.

Чернев Клима е една от най-бързо развиващите се компании в сферата на Вентилацията, Климатизацията и производството на въздуховоди и въздуховодни елементи. Компанията разполага със собствена производствена база простираща се на 4500 кв.м., както и складови помещения локализирани в ключови градове като София, Варна и Силистра.

Освен модерното оборудване на производствената база – разчитаме на добре обучен персонал от професионалисти и висок стандарт в контрола на качеството в производството.

Производствените процеси са оптимизирани с цел да получите най-кратки срокове за изпълнение без това да влияе на високото качество на реализираните вентилационни елементи.

Доставката на изработената от нас продукция може да бъде осъществена с наш транспорт или от логистична компания – според Вашите изисквания и нужди.

Произвеждаме богат асортимент артикули: въздуховоди, тапи, редуктори, колена, тройници, нипели, седлови отклонения, европрофил и ъгли за европрофил, електрически нагреватели, филтри, шумозаглушители и пр. Разполагаме както с богато разнообразие от стандартни размери вентилационни компоненти, така и възможности да произведем нестандартни такива по размери зададени от клиента.

Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.