Списък на продуктите от марка Chernev Clima

Производител на Кръгли въздуховоди, Правоъгълни въздуховоди, колена, тройници, нипели, преходи, скоби, евро профил, ъгли за европрофил, кръгли филтри, кръгли шумозаглушители, кръгли ел. калорифери. Вносител на Вентилатори, Рекуператори, Климатични камери, Rooftoop-и. Проектиране и изграждане на вентилационна и климатична инсталация на офиси, заводи, складове, жилищни сгради, търговски центрове, производствени сгради.

Разполага със складове в гр. София, гр. Варна и гр. Силистра.

Фирмата е официален вносител на марката LG – лидер в производството на енергоефективни климатични системи за битови и промишлени инсталации.

От 2018 година Чернев Клима Сервис ЕООД е официален сервизен център на южнокорейската марка, което ни позволява да извършваме гаранционна и следгаранционна поддръжка на всички видове климатични системи с макра LG.

Фирмата предлага на своите клиенти и партньори специализирани консултации и възможност за изготвяне на пълна проектна документация по част ОВиК. Нашият инженерингов и проектантски екип са в състояние да Ви предоставят решение на най-заплетените ситуации, а богатият ни опит на строителната площадка помага лесно да изпълним в срок поетите ангажименти без да правим компромис с качеството. От 2017 година Чернев Клима Сервис ЕООД е вносител на вентилационна техника с марки Uvents, Eneko, BVN air, AERA, CVS air, Lindab. Партньорството ни със завода производител, позволява да предложим изключително гъвкави и нестандартни решения, както и да проследим изцяло производствения процес гарантирайки високо качество на крайния продукт. Широката гама от продукти, които Ви предлагаме покриват най-съвременните изисквания за Енергийна Ефективност, сертифицирани по LEED или BREEAM. Голяма част от продуктите ни притежават сертификат EUROVENT и покриват изискванията на ErP 2010 и ErP 2020. Също можете да разгледате нашите Референции.

Екипът на Чернев Клима Сервис ЕООД е съставен от висококвалифициран и мотивиран екип от инженери и специалисти с дългогодишен опит в ОВиК сектора, участвали в изграждането на множество проекти на територията на България и извън нея. Разчитайки на техния професионализъм и богат опит, ние сме способни да изпълним и най-авангардните проекти и решения.

По-малко
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.