Списък на продуктите от марка Lg

Термопомпи, битови климатици, Мулти сплит, канални климатици, колонни климатици, рекуператори, VRF/VRV, Подови конзоли, Таванни касети, Кръгли таванни касети, Чилъри, Въздухопречистватели.

През шестдесетгодишната си история от технологичният гигант LG винаги са изповядвали философия, насочена към крайния потребител. Стремежът на корейската компания е чрез непресетанни иновации да подобрява живота на своите клиенти - именно зад това стои и техният слоган "Животът е хубав". Една от сферите, в които LG са с най-стабилни и утвърдени позиции е производството на климатична и вентилационна техника. Не случайно твърдят, че продуктите им са насочени към "взискателни клиенти, неспиращи да търсят нови дейности и да предприемат нови предизвикателства".

Предлагат сериозно разнообразие от инверторни климатици. В тази категория ще намерите както и оптимални решения на разумни цени, така и битови климатици от най-висок клас, които ще задоволят нуждите и на най-взискателните потребители. Забелязва се, че от LG залагат не само на иновации в технологиите, но и на красив и изтънчен дизайн. Разполагат с функции като дистанционно управление чрез Wi-Fi, пречистване на въздуха в помещението от вредни вещества и неприятни миризми, сензорно насочване на въздушния поток и други.

Безспорно едно от най-сериозните предимства на LG е удължената гаранция за част от моделите, като за някои тя достига и 10 години - това е безспорно доказателство за вярата на производителя в своите продукти.

Чернев Клима е официален вносител на LG, а през 2018 г., става и официален сервизен център. Това е голямо предимство за тези, които избраха да закупят своя LG климатик от нас, защото ние гарантираме безупречен монтаж, безпроблемно обслужване и винаги коректна консултация.

По-малко
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.