Потърсете ни на телефон 0894 388 577

close

Въздухопречиствател LG-AS95GDWV0 PuriCare

Референция: 19104

2 499,00 лв.

2 082,50 лв. (без ДДС)

С вкл. данък

Въздухопречиствателят на LG PuriCare LG-AS95GDWV0 е от ново поколение, който ви осигурява чист въздух без прахови частици и алергени. Революционният му дизайн позволява да пречиства на 360° помещения до 91 кв.м.

Количество

БЪРЗА ПОРЪЧКА

Моля въведете име.
Моля въведете валиден телефон.
Моля въведете валиден имейл.

Чрез натискането на бутон "Поръчай сега" се съгласяваш с нашите Условия за ползване.

Поздравления! Вашата поръчка бе приета.

Поръчката ви бе приета. Наш оператор ще се свърже с вас за да обсъди детайлите на вашата поръчка.

19104

Техническо описание

ГАРАНЦИЯ :
10 години на инверторния мотор
СКОРОСТИ НА ВЕНТИЛАТОРА :
Авто, Ниска, Средна, Висока, Турбо
РАЗМЕРИ (ШхВхД)
373x1073x373 mm
ПЛОЩ НА ПОМЕЩЕНИЕ
91 кв.м
РЕЖИМИ
Clean booster, Смарт, Единичен, Двоен, Грижа за бебето
ФИЛТРИ (КЛАС НА ФИЛТРАЦИЯ - ОТРАБОТЕН / СВЕЖ ВЪЗДУХ)
Фини прахови частици, Едри прахови частици, Алергени
ФИЛТЪР ЗА ВРЕДНИ МИРИЗМИ
Домашни миризми, Причинители на смог, Синдром "Домашна умора"
ИНФОРМАЦИОНЕН ДИСПЛЕЙ
Състояние на въздуха, Умна сигнализация (4 цвята)
ЙОНИЗАТОР
Стерилизиращи Йони
СЕНЗОРИ
Сензор за миризми, PM 1.0 , PM 2.5 , PM 10.0

Конкретни референции

В следната категория има още 1 продукт:

LG Puri Care - Въздухопречиствател от ново поколение

Благодарение на цилиндричната си форма, Puri Care успява да всмукне въздуха от всичките си страни, независимо къде е поставен в помещението. LG-AS95GDWV0 има монтиран в себе си аксиално-центробежен вентилатор с V образна дюза, което му помага да осигури 20% повече пречистване на на въздуха, спрямо другите пречистватели.Само за 20мин работа, Puri Care покрива почти два пъти повече площ в сравнение с други продукти.

LG-AS95GDWV0 Puri Care е комбинация от пречиствател и вентилатор. Разработената от LG иновативната технология, дава възможност да достави пресен въздух на разстояние до 7,5 метра. Въртящ и повдигащ се „бустер“, който покрива всеки ъгъл в помещението. LG Puri Care има 360 градусов филтър, който пречиства всякакви микро-частици, вредни газове и миризми в три стъпки.

Първа стъпка – премахване на големите прахови частици във въздуха.

Втора стъпка – премахване на финните прахови частици.

Трета стъпка – елиминирането на всякакви миризми включително и формалдехид.

Праховото замърсяване е най-голямо на пода. Децата прекарват в игра голяма част от времето точно там. Puri Care позволява работа само на долната „кула“, като така се осигурява пречистен въздух в ниските части на помещението. Ефективната работа на LG-AS95GDWV0 успява за 130 секунди да преработи въздуха в помещение от 90 м2.

Инсталирания Smart PM сензор и сензора за газ, автоматично регулират въздушния поток в зависимост от нивото на замърсяване. „Умният дисплей“ показва в различен цвят нивото на замърсяване. Освен това дава информация и за наличието на миризми и финни частици във въздуха. Това е функция която ви позволява посредством мобилно приложение, да управлявате своето устройство през своя мобилен телефон или таблет.

filtyr_chernevclima

Благодарение на иновативната 360 градусова форма, засмукването на въздух става буквално от всякъде а не само от предната или задната страна, както е при конвекционалните въздухопречистватели. Това означава, че за постигането на максимални резултати, уреда вече не трябва  да бъде позициониран в средата на помещението. Вие можете да поставите LG PuriCare там където ви харесва най-много. Мощния му аксиално-центробежен вентилатор с V-образна дюза може да достави пречистен въздух на 7,5м. Това е възможно благодарение на повдигащия се бустер (усилвател), който засмуква подавания от основния вентилатор поток, усилвайки го неколкократно.

360°_prechistvane_chernevclimacleanbooster_chernevclima

Грижа и за най-малките

Сигурно всеки от нас си е играл на пода като малък? И сега това е любимо място на по-малки и по-големи деца. Но малко известно е, че съдържанието на твърди фини прахови частици е най-голямо именно там. За това от LG са помислили и за това.

PuriCare е висок 1,07 метра и се състои от две нива. Това е предимство защото за разлика от конвекционалните въздухопречистватели, той успява да разпръсне чистия въздух по-близо до височината на човешкия ръст. Но освен от най-горната си част, PuriCare разпръсква свеж въздух и през отвори в средата, които са насочени към ниската част на помещението, там където се заиграват децата. Така долния филтър не само повишава ефикасността на уреда а и осигурява защита на детските дробове.

baby_chernevclima

 

Smart Sensor and Display

Друга отличителна черта на LG PuriCare е PM1.0&Gas Sensor System.

PM1.0 е сензор който засича прахови частици с размер 0~2.5 μm. А Gas сензора е този който отговаря за неприятните миризми. Тези два сензора автоматично регулират скоростта на въздушния поток в зависимост от нивото на замърсяване. Информация от тях се показва на умния дисплей от който се извършва и управляването на устройството. Приятна светлинна индикация тип „ambilight”, визуализира състоянието на въздуха. Различните цветове показват нивото за замърсяване и наличието на миризми в него.

smartdisplay_chernevclima

 

Гъвкаво управление със Smart ThinQ

Smart ThinQ е приложение с което можете да управлявате и извършвате мониторинг на въздухопречиствателя. Освен че имате пълен контрол върху работата на уреда дори когато не сте у дома, чрез него може да наблюдавате състоянието на въздуха и да правите анализ, като следите натрупаните данни назад във времето. Това е не само удобно, но и полезно.

Друго удобство на интернет управлението е възможността да включите уреда при тръгване от работа примерно и когато се приберете, ще се наслаждавате на чист и свеж въздух у дома.

smartthinq_chernevclima

 

За повече информация, Ви предлагаме да прочетете статията ни относно LG Puri Care КЪМ СТАТИЯТА