Въздухопречиствател LG-AS95GDWV0 PuriCare

Референция: 19104

2 499,00 лв.
С вкл. данък

Въздухопречиствателят на LG PuriCare е от ново поколение, който ви осигурява чист въздух без прахови частици и алергени. Революционният му дизайн позволява да пречиства на 360° помещения до 91 кв.м.

Количество

Закупете на изплащане от TBI Bank
на 12 вноски по 245.74 лв.

LG Puri Care - Въздухопречиствател от ново поколение

Благодарение на цилиндричната си форма, Puri Care успява да всмукне въздуха от всичките си страни, независимо къде е поставен в помещението. LG-AS95GDWV0 има монтиран в себе си аксиално-центробежен вентилатор с V образна дюза, което му помага да осигури 20% повече пречистване на на въздуха, спрямо другите пречистватели.Само за 20мин работа, Puri Care покрива почти два пъти повече площ в сравнение с други продукти.

LG-AS95GDWV0 Puri Care е комбинация от пречиствател и вентилатор. Разработената от LG иновативната технология, дава възможност да достави пресен въздух на разстояние до 7,5 метра. Въртящ и повдигащ се „бустер“, който покрива всеки ъгъл в помещението. LG Puri Care има 360 градусов филтър, който пречиства всякакви микро-частици, вредни газове и миризми в три стъпки. Първа стъпка – премахване на големите прахови частици във въздуха. Втора стъпка – премахване на финните прахови частици .

Трета стъпка – елиминирането на всякакви миризми включително и формалдехид.Праховото замърсяване е най-голямо на пода. Децата прекарват в игра, голяма част от времето точно там. Puri Care позволява работа само на долната „кула“, като така се осигурява пречистен въздух, в ниските части на помещението. Ефективната работа на LG-AS95GDWV0, успява за 130 секунди да преработи въздуха в помещение от 90 м2 Инсталирания Smart PM сензор и сензора за газ, автоматично регулират въздушния поток, в зависимост от нивото на замърсяване. „Умният дисплей“ показва в различен цвят нивото на замърсяване. Освен това дава информация и за наличието на миризми и финни частици във въздуха. Това е функция която ви позволява посредством мобилно приложение, да управлявате своето устройство, през своя мобилен телефон или таблет.

За повече информация, Ви предлагаме да прочетете статията ни относно LG Puri Care КЪМ СТАТИЯТА

19104

Техническо описание

ГАРАНЦИЯ :
10 години на инверторния мотор
СКОРОСТИ НА ВЕНТИЛАТОРА :
Авто, Ниска, Средна, Висока, Турбо
РАЗМЕРИ (ШхВхД)
373x1073x373 mm
ПЛОЩ НА ПОМЕЩЕНИЕ
91 кв.м
РЕЖИМИ
Clean booster, Смарт, Единичен, Двоен, Грижа за бебето
ФИЛТРИ
Фини прахови частици, Едри прахови частици, Алергени
ФИЛТЪР ЗА ВРЕДНИ МИРИЗМИ
Домашни миризми, Причинители на смог, Синдром "Домашна умора"
ИНФОРМАЦИОНЕН ДИСПЛЕЙ
Състояние на въздуха, Умна сигнализация (4 цвята)
ЙОНИЗАТОР
Стерилизиращи Йони
СЕНЗОРИ
Сензор за миризми, PM 1.0 , PM 2.5 , PM 10.0

Конкретни референции

PrestaShop

В следната категория има още 6 продукта: