header.png

Чернев Клима Сервис ЕООД е фирма с над 30 годишен опит в сферата на вентилационните и климатични инсталации. Фирмата разполага с една от най-големите и модерни производствени бази в България за изработка на въздуховоди и изделия от ламарина.

Видео Проекти Референции


work in progressventilationcutting steel sheets


Складовите бази в СофияВарна и Силистра позволяват максимално ефективно разпределение на стоки, суровини, и готова продукция, до всички наши обекти.

София

Офис и складова база

sofia@chernevclima.com

0894 388 576

кв. Враждебна ул. 46-та, №10,

1618 София,България

Виж на картата

Варна

Шоурум и складова база

chernev@chernevclima.com

(052) 69 66 98

бул. 8-ми Приморски Полк №188,

9000 Варна, България

Виж на картата

Силистра

Производствена база

chernevclima@gmail.com

(086) 83 66 99

ул. Петър Бояджиев №31,

7500 Силистра, България

Виж на картата

Тук можете да разгледате нашите Реализиани проекти!

VRV/VRF

Фирмата е официален вносител на марката LG – лидер в производството на енергоефективни климатични системи за битови и промишлени инсталации.

От 2018 година Чернев Клима Сервис ЕООД е официален сервизен център на южнокорейската марка, което ни позволява да извършваме гаранционна и следгаранционна поддръжка на всички видове климатични системи с макра LG.

Фирмата предлага на своите клиенти и партньори специализирани консултации и възможност за изготвяне на пълна проектна документация по част ОВиК. Нашият инженерингов и проектантски екип са в състояние да Ви предоставят решение на най-заплетените ситуации, а богатият ни опит на строителната площадка помага лесно да изпълним в срок поетите ангажименти без да правим компромис с качеството.

Logo LGОт 2017 година Чернев Клима Сервис ЕООД е вносител на вентилационна техника с марки CVS air, UVENTS, AERA, Lindab. Партньорството ни със завода производител, позволява да предложим изключително гъвкави и нестандартни решения, както и да проследим изцяло производствения процес гарантирайки високо качество на крайния продукт. Широката гама от продукти, които Ви предлагаме покриват най-съвременните изисквания за Енергийна Ефективност, сертифицирани по LEED или BREEAM. Голяма част от продуктите ни притежават сертификат EUROVENT и покриват изискванията на ErP 2010 и ErP 2020. Също можете да разгледате нашите Референции.

Екипът на Чернев Клима Сервис ЕООД е съставен от висококвалифициран и мотивиран екип от инженери и специалисти с дългогодишен опит в ОВиК сектора, участвали в изграждането на множество проекти на територията на България и извън нея. Разчитайки на техния професионализъм и богат опит, ние сме способни да изпълним и най-авангардните проекти и решения.

Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.