Правоъгълни Канални Вентилатори

Правоъгълните канални вентилатори са използвани за вентилация и принудително задвижване на въздух във вентилационните системи. Те са предназначени да осигурят ефективна циркулация на въздуха в промишлени сгради, търговски обекти, офиси, ресторанти и други помещения.

Техническите характеристики на правоъгълните канални вентилатори включват компактен и издръжлив корпус, проектиран специално за монтаж във въздуховодни системи с правоъгълно сечение. Те са изработени от висококачествени материали, като обикновено са от галванизирана стомана , което ги прави устойчиви на корозия.

Вентилаторите са оборудвани с мощни електродвигатели, които осигуряват достатъчна сила на въздушния поток за пренос на въздух през вентилационната система. Те могат да бъдат снабдени със съответната вентилационна лопатка, която оптимизира ефективността и производителността на вентилатора.

Правоъгълните канални вентилатори са проектирани да работят с постоянен въздушен поток или да бъдат контролирани с помощта на регулиращи устройства, като превключватели или регулатори на оборотите. Те предоставят възможност за настройка на скоростта на вентилатора в зависимост от нуждите на вентилационната система и условията на работа.

Тези вентилатори се инсталират във вентилационни системи и са предназначени да функционират в затворени пространства. Те могат да бъдат монтирани хоризонтално или вертикално, в зависимост от конкретните изисквания и ограничения на инсталацията.

Изборът на правоъгълни канални вентилатори за вентилационни системи е от съществено значение за оптималната работа и ефективност на системата. Техническото им описание и характеристики помагат на инженерите и професионалистите в областта на вентилационните системи да изберат подходящите вентилатори, които отговарят на специфичните изисквания и осигуряват добра въздушна циркулация и комфорт в сградата.

Наличностите които поддържаме в Складовите ни бази в град София и град Варна ни позволяват бързо и лесно да ги изпратим до посочен от Вас адрес. Потърсете ни на телефон 0894 388 577

Повече
По-малко

Филтриране по

Цена
751лв.1269лв.
Производители
Въздушен дебит
Размери
Left column
chernevclima.bg
Продуктът е добавен към любими
Продуктът е добавен за сравнение.

Нашият уебсайт използва бисквитки. Когато щракнете върху „Приемам“, вие приемате използването на ВСИЧКИ бисквитки.